Prăjituri, torturi și cadouri dulci couture în ediție limitată de Paște

De Paște, creează propriile tradiții pentru momente de bucurie alături de cei dragi: o surpriză dulce de la iepuraș, o vânătoare de ouă de ciocolată sau mese de sărbătoare în familie. 

Ca la fiecare sărbătoare importantă, dulciurile și prăjiturile Grace Couture Cakes vin acum în ediție specială de Paște. Ouă de ciocolată belgiană, turtă dulce, macarons și bezele, dar și cupcakes și eclere personalizate și prăjiturile, tartele și torturile preferate, au acum un decor special, inspirat de tradițiile pascale din întreaga lume.

În plus, în Cake Shop-urile Grace regăsești acum cozonacul tradițional, proaspăt scos din cuptor, pufos, cu umplutură perfectă de cacao, nucă și stafide. Dacă însă îți dorești să surprinzi cu un desert neconvențional, alege eclerele personalizate cu decor pascal elegant, în nuanțe pastelate, și mesajul ”Paște fericit!”.

Pentru un cadou special oferit când îi vizitezi pe cei dragi, alege una dintre cele trei variante de cutie cadou.

Ediția limitată Easter Cakes este disponibilă în cele trei Cake Shop-uri Grace din București: Băneasa Shopping City (Parter), Promenada Mall (Parter) și Piața Dorobanți nr. 5.

Categorii Lifestyle