Praf de diamante pentru păr

label m

label.m e unul dintre cele mai faimoase branduri de haircare din lume, premiat adesea şi desemnat the official haircare product of London Fashion Week. Încă de la lansarea  din 2005, produsele din portofoliul  label.m îşi câştigă locul în kit-urile celor mai buni hairstylişti din lume.

De curând, brandul, adus în România prin Beauty One, ne-a încântat cu o nouă lansare: gama de lux Diamond Dust, dedicată îngrijirii părului şi corpului. Îmbogăţite cu particule de diamant, şampanie, perle şi petale de trandafir, produsele stau la baza unei experienţe senzoriale unice, fiind totodată extrem de eficiente.

diamond dust

Șamponul și balsamul cu particule de diamante curăţă cu delicatețe și echilibrează nivelul de hidratare al părului, fortifică și transformă firul de păr într-unul  sănătos, incredibil de strălucitor și plin de volum. Iar loțiunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate și strălucire, hidratează în profunzime, şi transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă.

La evenimentul organizat pentru lansarea Diamond Dust, a fost prezentată şi noua geanta de vară colorată și extravagantă, realizată de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. Cu un design special inspirat din colecția primăvară/vară 2016  prezentată la Săptămâna Modei de la Londra, geanta se poate găsi atât în saloanele partenere Beauty One, cât și pe www.luxbeauty.ro