Poza înduioșătoare publicată de Ducii de Cambridge cu Ducele de Edinburgh și cu Regina, alături de nepoții lor

foto regina elizabeta philip nepoti

În memoria ducelui de Edinburgh, Philip, decedat vinerea trecută la vârsta de 99 de ani, Ducii de Cambridge au publicat o fotografie înduioșătoare care îi înfățișează pe Prințul Philip și pe Regina Elizabeta a II-a alături de aproape toți nepoții lor.

Imaginea a fost făcută de Kate Middleton, la Castelul Balmoral, în 2018 și cuprinde șapte dintre nepoții Reginei și ai Prințului Philip– Prințul George, Prințul Louis, Savannah Philips, Prințesa Charlotte, Isla Philips, Lena Tindall și Mia Tindall.

Un expert în limbaj corporal, citat de Daily Mail, a analizat pozițiile celor prezenți în fotografie și a ajuns la concluzia că Regina Elizabeta a II-a și Prințul Philip sunt niște bunici iubitori, cu atitudine firească, mândră, specifică oricărui bunic aflat alături de nepoți.

foto regina elizabeta philip nepoti
Ducii de Cambridge, William și Kate, alături de Regina Elizabeta a II-a și de Prințul Philip la Castelul Balmoral, în 2015. În fotografie sunt și cei doi copii ai Ducilor, Prințul George și Prințesa Charlotte (Prințul Louis nu se născuse încă).

În brațele Reginei se află mezinul de atunci al familiei, Prințul Louis, iar Prințul Philip își așază brațul în mod protector asupra nepoatelor Isla Philips, Mia și Lena Tindall. În centrul imaginii se află Prințesa Charlotte, care vrea să atragă atenția datorită poziției mâinii, iar Prințul George vrea să pară un băiețel bine crescut, cu o atitudine mai serioasă, de viitor rege.

Întreaga atmosfera emanată de fotografie arată că evenimentul care i-a reunit pe bunici și pe nepoți este unul plin de bucurie și nu trădează nicio notă de tensiune sau de stres, iar imaginea nu este doar o simplă poză, ci una care redă dragostea dintre membrii familiei regale.

Categorii Lifestyle