Povești picante de la petrecerile grandioase organizate la Conacul Playboy

conac playboy

”Locul de joacă” al lui Hugh Hefner, fondatorul revistei pentru adulți Playboy, a fost scena unora dintre cele mai ”sălbatice” și căutate petreceri de la Hollywood, locul de pierzanie al vedetelor dornice de distracție cu fete frumoase, alcool și substanțe interzise. Iar toate aceste ingrediente explozive nu puteau decât să rezulte în povești legendare, cu protagoniști celebri. Astfel, conacul Playboy a fost locul în care se putea naște o idilă între Leonardo DiCaprio și Rihanna, dar care s-a soldat doar cu un sărut, dar și locul în care John Lennon și-a stins țigara pe un tablou original Henri Matisse. Iată care sunt întâmplările aflate la granița scandalosului de la Conacul Playboy, ridicat în 1971 de notoriul Hugh Hefner, decedat în 2017, la vârsta de 91 de ani.

Leonardo DiCaprio&Rihanna

Pentru o perioadă de timp, s-a crezut ca Leonardo DiCaprio și Rihanna formează un cuplu, iar zvonul a pornit la o petrecere de la Conacul Playboy din 2015, dată în cinstea designerului Nikki Erwin. Sărutul nu a continuat cu o povește de dragoste, ci a fost doar o idilă de-o noapte, dar mult timp s-a crezut că Leonardo și Rihanna vor fi un cuplu.

conac playboy

John Lennon

Prezent la una dintre petrecerile lui Hugh Hefner, fostul component al trupei Beatles s-a lăsat purtat de val și a ținut să-și arate dezaprobarea față de colecția de artă a mogulului stingându-și țigara pe unul dintre tablourile originale Henri Matisse. Hefner a restaurat opera de arta și nu i-a purtat pică lui Lennon, ba, mai mult, nici nu i-a interzis accesul ulterior la conac.

conac playboy

Elvis Presley

Elvis Presley era un client fidel al casei Playboy, iar petrecerile sale lipsite de inhibiții au dus la botezarea unei camere cu numele său. În urma unei reuniuni dintre artist și opt iepurași Playboy, camera secretă în care s-a petrecut adunarea a rămas cunoscută ca fiind ”Camera Elvis”.

conac playboy

Jack Nicholson&Warren Beatty

Cei doi actori erau, de asemenea, clienți obișnuiți de-ai casei și se spune că aceștia chiar și-au construit tunele care plecau de la propriile lor reședințe până la conac, pentru acces rapid și pentru a se ascunde de paparazzi. Existența tunelelor de acces a fost dovedită în 2015, când a fost publicată schița casei.

conac playboy

Luke Wilson

Se pare că notorietatea nu garanta accesul automat în casa Playboy, la celebrele petreceri, iar lui Luke Wilson, fratele actorului Owen Wilson, i-a fost interzis accesul în casă timp de un după ce a apărut la o petrecere fără să fie invitat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle