Portretele unora dintre cele mai active prime doamne ale Statelor Unite, reunite într-un documentar

prime doamne doumentar

În plină campanie electorală pentru președinția Statelor Unite, postul american CNN a realizat un documentar dedicat celor mai active și vizibile prime doamne din istoria țării. Astfel, producția intitulata simplu Primele Doamne va prezenta poveștile celor mai active foste prime doamne din istoria SUA, și anume Michelle Obama, Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Eleanor Roosevelt, Lady Bird Johnson și Hillary Rodham Clinton.

hillary clinton

Hillary Rodham Clinton

Documentarul va fi narat de actrița Robin Wright, cea care a intrepretat rolul unei prime doamne la Casa Albă în serialul de succes House of Cards. Primul episod al seriei a debutat cu portretul lui Michelle Obama. Documentarul este realizat ca la carte, cu interviuri profunde, cu imagini de arhivă valoroase și cu reproduceri cinematice. First Ladies este o trecere în revistă a activității fiecărei prime doamne din timpul mandatului soțului ei, impactul pe care l-a avut la Casa Albă și felul în care și-a pus amprenta asupra istoriei SUA.

nancy reagan

Ronald și Nancy Reagan 

First Ladies ne lasă să vedem îndeaproape viața a sașe femei remarcabile, care au transformat rolul primei doamne”, spun realizatorii CNN. Această serie scoate în evidență felul în care fiecare a depășit așteptările și și-a croit propriul drum, a inspirat generații și a lăsat o amprentă de neșters în cultura americană.”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle