Ponytail – o coafură extrem de actuală, în doar câteva minute

“Modern si clasic deopotrivă, ponytail este un stil care completementează pe cele mai multe femei. Secretul constă în a peria foarte bine părul spre centrul capului, în spate, acolo unde se va fixa coada. Această periere este absolut esențială pentru că va direcționa toate firele de păr în direcția dorită și va oferi aspectul de sticlă, perfect întins,” explică Cristina Scrisu,  stilist Wella Professionals.

Tot ce trebuie să faci pentru a obține acest look este să pregătești părul cu produsele potrivite de îngrijire și apoi să pui în practică o serie de trucuri care fac diferența!

“Aspectul perfect finisat îl poți obține cu ajutorul unui șampon și a unui tratament ce repară firul de păr. Un alt produs esențial este uleiul de păr. Alege un ulei ușor care va aduna firele de păr rebele și va oferi aspectul neted, cu reflexii ca de oglindă și vârfuri perfecte,” mai precizează expertul.

4 trucuri care fac diferența

Cristina Scrisu mai dezvăluie câteva detalii pe care ai face bine să le iei în calcul dacă vrei să menții acest look intact preț de câteva ore bune.

  1. Dacă ai părul foarte voluminos poți aplica puțin gel de păr la rădăcină pentru a-l coafa mai ușor
  2. Când părul nu este proaspăt spălat, acesta este mai ușor de coafat
  3. După ce ai fixat bine coada, pulverizează ușor, la o distanță de 15 cm, un fixativ light, cu fixare ușoară
  4. După ce ți-ai strâns părul, alege o șuviță subțire din coadă și răsucește-o în jurul elasticului. Fixeaz-o cu ajutorul unei agrafe de păr
  5. O cărare într-o parte conferă coafurii mai mult impact.