Ponytail de mireasă reinventat – look de podium semnat Chanel

Nu cred că a existat la Săptămâna Modei Haute Couture din Paris un moment mai plin de inspirație precum cel al miresei Chanel. De-ndată ce a pășit pe podium, rochia de mireasă impresionantă și beauty look-ul frumoasei Camille Hurel, în vârstă de 19 ani, a tăiat respirația tuturor spectatorilor. Cel mai probabil și eu aș fi reacționat la fel… Celebrul designer Karl Lagerfeld (poți afla mai multe despre el aici) a adus anul acesta o nouă pistă în tendințele coafurilor de mireasă, adăugând o amprentă de minimalism prin floarea albă supradimensionată atașată voalului.

În culisele Grand Palais, hairstylistul rezident Sam McKnight a creat un look sculptural prin intermediul unui ponytail (coadă de cal) de mireasă răsucit în două părți și prins într-o plasă transparentă. Coafura chic și clasică, curată, așa cum ne-a obișnuit Chanel de-a lungul timpului, a fost reinventată într-un mod original, care să-l reprezinte pe Lagerfeld. Rândul de flori albe aflate la baza voalului de mireasă a fost completat perfect de mânecile înflorate ale rochiei

Pentru cele care se pregătesc să devină mirese în curând, această rochie divină, desprinsă din povești, este perfectă pentru anotimpul rece (toamnă sau iarnă). Știu că majoritatea nunților se fac vara, însă nu ai de unde știi cum Chanel te poate inspira să ai o nuntă autentică, în care fulgii de nea să îți fie strajă, iar look-ul tău să fie unul de podium.

Foto: Shutterstock