Playlist de septembrie: ce albume noi ascultăm în această lună

Rock, pop, indie și nu numai: în septembrie avem șase albume noi, numai bune de ținut pe repeat. Danny O’Donoghue și colegii său lansează nou album The Script, Demi Lovato revine cu forțe proaspete, iar Miley Cyrus e pregătită să facă din nou valuri cu Younger Now.

m play?

The Script, Freedom Child

Îmi doream acest album încă de când am ascultat prima dată Rain, noul single al celor de la The Script, perfect pentru serile ploioase din această toamnă. Scris și produs de Danny O’Donoghue, solistul trupei, Freedom Child este un disc chiar foarte generos, care conține nu mai puțin de 14 piese, pe care de-abia aștept să le descopăr integral.

Foo Fighters, Concrete and Gold

Toamna aceasta nu ar suna la fel de bine dacă nu ar avea și un pic de rock în program, nu-i așa? Foo Fighters lansează luna aceasta cel de-al nouălea album al trupei, Concrete Gold, un mix plin de energie, cu piese pe care chiar le vei asculta pe repeat. Run (care a fost nominalizat la categoria Cel mai bun videoclip rock la MTV Video Music Awards 2017) și The Sky Is a Neighbourhood sunt cele două cântece pe care le-am ascultat până acum și, dacă tot albumul sună la fel de bine ca acestea, le prevăd un sezon cu multe, multe premii. În plus, în octombrie, rockerii vor pleca într-un turneu de promovare a noului album în America de Nord.

The National, Sleep Well Beast

Încă nu am cunoscut persoană care să nu fie fascinată de vocea absolut superbă a lui Matt Berninger, așa că în mod sigur vestea că The National lansează album nou va genera un val de bucurie. Sleep Well Beast este cel de-al șaptelea disc al trupei, o poveste spusă în 12 melodii care pur și simplu te captivează. Iar Carin at the Liquor Store este poate una dintre cele mai tari piese The National de până acum!

Demi Lovato, Tell Me You Love Me

Demi Lovato a făcut un super show săptămâna trecută la MTV Video Music Awards, când a urcat pe scenă pentru a interpreta piesa Sorry Not Sorry, hitul care în mai puțin de două luni a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acesta este inclus pe Tell Me You Love Me, cel de-al șaselea album al artistei, care a început și filmările pentru Camp Rock 3, a treia parte a seriei Disney cu ea și frații Jonas, programată să fie lansată în 2019.

Hurts, Desire

Îi iubesc enooorm pe Theo Hutchcraft și Adam Anderson, așa că genialul concert Hurts de la Untold rămâne unul dintre momentele mele preferate din această vară. Și cum cei doi nu iau niciodată pauză, luna aceasta am parte de o nouă surpriză din partea lor: mult așteptatul album Desire iese pe piață la finalul lui septembrie și de-abia aștept să îl ascult integral! Ready to Go, piesa pe care au lansat-o în urmă cu doar câteva zile, se numără deja printre obsesiile mele muzicale!

Miley Cyrus, Younger Now

În cazul în care te întrebai ce mai face Miley Cyrus, trebuie să știi că artista nu a stat deloc degeaba în această vară și a lucrat intens la pregătirea unui nou album, Younger Now, care va fi lansat la sfârșitul acestei luni. Miley a dat deja lovitura cu două mega-hituri: Malibu, lansat în urmă cu trei luni, cu peste 272 de miliaone de vizualizări, și Younger Now, lansat în urmă cu două săptămâni, cu peste 28 de milioane de vizualizări.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle