Playlist de noiembrie – Ce albume noi ascultăm luna aceasta

albume

De la pop la rock, de la Robbie Williams la Metallica: iată care sunt noutăţile muzicale din această lună.

Alicia Keys, Here
În ultimele trei săptămâni, Alicia Keys a lansat pe canalul său de YouTube Blended Family (What You Do For Love), Holy War şi The Gospel, trei piese de pe noul său album, Here, şi e greu de spus care dintre ele este mai bună, pentru toate sună atâââât de bine! Pentru The Gospel, Alicia a filmat şi un clip de 22 de minute, un scurtmetraj proiectat la Festivalul de Film de la Tribeca, în regia lui A.V. Rockwell, ale cărui teme sunt brutalitatea poliţiei şi viaţa în New York, oraşul artistei.

Bon Jovi, This House Is Not for Sale
Era şi timpul! Jon Bon Jovi şi trupa revin luna aceasta cu un nou album, This House Is Not for Sale, care este şi numele primului single promovat. Este primul disc în noua formulă a formaţiei, fără chitaristul Richie Sambora, care a fost înlocuit de Phil X. This House Is Not for Sale este un album tipic Bon Jovi, poate cu ceva mai multe influenţe pop decât de obicei, care include nu mai puţin de 12 piese. Printre favoritele noastre? Labor of Love, o baladă foarte frumoasă şi… romantică, şi Knockout.

1

Robbie Williams, The Heavy Entertainment Show
În 2015, Robbie Williams s-a ocupat exclusiv de Let Me Entertain You Tour, ajungând în Europa şi Asia, însă anul acesta, artistul britanic a intrat din nou în studio şi s-a pus pe treabă, semnând şi un nou contract cu Sony Music. Clipul piesei Party Like a Russian a fost lansat în urmă cu o lună şi a adunat deja peste nouă milioane de vizualizări pe YouTube.

Emeli Sandé, Long Live the Angels
Acum câţiva ani, toată lumea fredona Read All About It, superhitul artistei de origine scoţiană, melodie care a stat săptămâni întregi pe primele poziţii în topurile internaţionale. Luna aceasta, Emeli Sandé îşi lansează cel de-al doilea album, Long Live the Angels, şi pregăteşte un turneu european. Hurts este primul single de pe noul disc, iar după ce l-am ascultat, nu am putut să nu ne întrebăm… unde a fost talentata Emeli în ultimii ani?

2

Bruno Mars, 24K Magic
Nebunia Bruno Mars începe cu 24K Magic, numele noului său album, dar şi al primului single, al cărui clipa adunat în mai puţin de o lună aproape 90 de milioane de vizualizări. Zilele trecute, Mars a lansat şi cea de-a doua piesă, Versace on the Floor, o melodie complet diferită de energica 24K Magic, care ne aminteşte mai degrabă de emoţiile din When I Was Your Man decât de vibe-ul din Uptown Funk.

Metallica, Hardwired… to Self-Destruct
Au trecut opt ani de la senzaţionalul Death Magnetic, dar aşteptarea a meritat. Rockerii de la Metallica revin cu un nou album, Hardwired… to Self-Destruct, chiar la timp pentru a ne demonstra că metalul nu a dispărut. Spune ce vrei despre ei (oricum sunt gălăgioşi şi nu te vor auzi), dar James, Lars, Robert şi Kirk ştiu să facă muzică. Iar dacă piesele vor fi la fel de bune ca Hardwired, viitorul metalului sună bine!

3

The Weeknd, Starboy
Punem pariu că şi voi v-aţi dorit să apară acest album încă din momentul în care aţi ascultat Starboy, colaborarea lui The Weeknd cu Daft Punk. Rapperul a lansat între timp şi False Alarm, însă de-abia aşteptăm să ascultăm albumul integral, cu toate cele 18 piese. Oare urmează un nou Grammy?

starboy

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle