Playlist de iulie: ce albume noi ascultăm luna aceasta?

În ultimele zile am tot citit și auzit despre 4:44, noul și mult așteptatul album al lui Jay-Z, prin intermediul căruia ar răspunde acuzațiilor de infidelitate de pe Lemonade, discul lansat anul trecut de Beyoncé. Însă 4:44 nu este singura noutate muzicală a verii: Coldplay, Imagine Dragons, Lana del Rey, Nickelback și Lorde au pregătit albume noi!

Coldplay, Kaleidoscope

Chris Martin și gașca s-au întors și, după ce au avut A Head Full of Dreams (și idei de piese inspirate), denumirea celui de-al șaptelea album semnat Coldplay, au pus acum la cale un Kaleidoscope muzical de neratat. Hypnotised este primul single promovat și sună tare bine! Iar de Something Just Like This nici nu mai vorbesc, featuring-ul lor cu cei de la The Chainsmokers este deja peste tot de câteva săptămâni bune!

Imagine Dragons, Evolve

Aștept acest album încă de acum câteva luni, când am ascultat pentru prima dată senzaționalul hit Believer. Între timp, am mai adăugat câteva piese geniale de pe Evolve, cel de-al treilea material discografic semnat Imagine Dragons, în playlist-ul de vară, așa că așteptarea a meritat din plin! Dacă v-a plăcut Believer, în mod sigur o să vă îndrăgostiți și de Thunder și Walking the Wire, preferata mea de până acum. We’re walking the wire, love!

Lana del Rey, Lust for Life

La doi ani de la genialul Honeymoon, Lana del Rey face echipă cu The Weeknd și lansează Lust for Life, un super-hit (combinația dintre vocile lor este, din punctul meu de vedere, perfectăăă!) care dă și numele celui de-al patrulea album al artistei. Iar noile sale piese (printre cele care îmi plac se numără Love și Coachella – Woodstock In My Mind, care sună tare, tare bine) vin la fix, pentru că deja mă plictisisem să ascult High By the Beach, melodia mea preferată de pe Honeymoon.

Lorde, Melodrama

Și Lorde s-a pus serios pe treabă în ultimele luni, iar acum a lansat și un nou album, Melodrama, care include și deja celebra Green Light, piesă care a depășit 77 de milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, sunt convinsă că, în scurt timp, îi voi asculta noile melodii și pe coloana sonoră a unor filme și seriale, mai ales că are deja trecute în portofoliu „apariții” pe soundtrack-ul de la The Hunger Games, Grey’s Anatomy, The Other Woman, Revenge sau Dracula Untold.

Jay-Z, 4:44

Soții Carter se pricep de minune să facă valuri și să își promoveze muzica plasând tot felul de indicii despre relația lor, infidelități și alte drame conjugaje. 4:44 este cel mai nou album al lui Jay-Z, lansat exclusiv pe Tidal, serviciul său de music streaming, și, chiar dacă mă așteptam să apară pe această platformă, trebuie să recunosc că mă enervează teribil că nu pot asculta piesele despre care vorbește toată presa internațională. Nu de alta, dar a știut să le vândă exact așa cum trebuie: aparent, în versurile sale, Jay-Z mărturisește că a înșelat-o pe Beyoncé, făcând referire inclusiv la episodul cu ei și Solange Knowles din lift, de la Met Gala 2014.

Nickelback, Feed the Machine

Selecția muzicală a lunii iulie se încheie cu un album rock (era și cazul, nu-i așa?), Feed the Machine, cel de-al nouălea material discrografic al canadienilor de la Nickelback. Iar primul lor single, Song On Fire, departe de a mă surprinde în vreun fel, pentru că păstrează clasica direcție Nickelback de la un cap la altul, este exact ce trebuie pentru fanii genului.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle