Playlist de festival: ce melodii vreau să ascult la Summer Well 2017

A mai rămas foarte puţin până la Summer Well 2017, iar eu aştept ediţia din acest an mai mult decât pe oricare alta, pentru că de-abia aştept să îi ascult live pe favoriţii mei, Editors, Birdy şi Nothing But Thieves, alături de Interpol, Metronomy, The Kills, HONNE, Oh Wonder, Glass Animals, Roosevelt şi The Bloody Beetroots.

Sunt foarte entuziasmată de faptul că festivalul de la Domeniul Ştirbey începe să se extindă, iar anul acesta vom avea o şi o zi bonus, vineri, 11 august, când Orchestra Simfonică Bucureşti va da startul concertelor de muzică bună la Buftea şi seara va culmina cu un NIGHT PICNIC inedit! Intrarea la NIGHT PICNIC este gratuită pentru posesorii abonamentelor la Summer Well, iar mai multe detalii despre eveniment puteţi afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre surprizele şi programul de la Summer Well 2017 v-am povestit deja aici, acum este timpul să mă ocup de partea mea preferată: playlist-ul de festival. Lista este deschisă, voi ce piese vreţi să ascultaţi sâmbătă şi duminică?

Birdy e artista pe care o aştept cel mai şi cel mai mult la această ediţie Summer Well şi, chiar dacă are cele mai triste melodii din univers, cum ar spune colegele mele, mie personal muzica ei mi se pare poezie pură.

Iar din această listă nu putea lipsi deja celebra Skinny Love, pe care am ascultat-o deja într-o sumedenie de filme şi seriale, iar duminică, pe 13 august, o să am ocazia să o ascult şi live!

No Harm este prima piesă Editors pe care am ascultat-o acum vreo doi ani, când i-am descoperit pe britanicii din Birmingham. Şi sper că duminică o voi asculta şi live la Summer Well Festival!

Muzica celor de la Glass Animals te bagă într-un film foarte interesant, sau cel puţin asta e senzaţia mea ori de câte ori ascult o piesă de la ei. Aştept concertul lor de duminică să văd cu ce impresii mă întorc.

I-am văzut prima dată live în iunie, la un festival din Milano, iar luna aceasta mă reîntâlnesc cu ei la Summer Well. Broken Machine, cel de-al doilea album semnat Nothing But Thieves, va fi lansat în septembrie, iar eu de-abia aştept să ascult în premieră piesele de pe el.

Recunosc că nu ştiu foarte multe piese de la The Kills, dar piesa asta îmi place la nebunie şi am avut-o zile bune pe repeat. Iar sâmbătă, pe 12 august, în mod sigur voi descoperi noi obsesii muzicale marca The Kills.

Foto: hepta.ro 

CITEŞTE ŞI:

Summer Well 2017: un festival ca o vacanţă… la doi paşi de Bucureşti

Categorii Lifestyle