Playlist de festival: ce melodii vreau să ascult la Electric Castle 2016!

skrillex

Pentru că am ratat primele ediții de Electric Castle (anul trecut mi s-au schimbat planurile pe ultima sută de metri și mi-a părut tare rău că nu am reușit să-i prind pe cei de la The Prodigy. Eram geloasă inclusiv pe ploaia de la Bonțida!). Anul acesta însă, am promis că o să mă revanșez, așa că, între 14 și 17 iulie, la domeniul Bánffy de la Cluj, plănuiesc să cânt și să dansez alături de Bring Me the Horizon (preferații mei), Skrillex, Sigur Rós, Bastille, Paul Kalkbrenner, Dilated Peoples, Dub Pistols și să descopăr noi artiști și noi piese cool.

Și, pentru că mai e foarte puțin până se va da startul primei zile de festival, am alcătuit un top al melodiilor pe care sper să le ascult la ediția din acest an.

Pe islandezii de la Sigur Rós i-am descoperit (eu și întreaga planetă) când am ascultat The Rains of Castamere, melodie inclusă pe coloană sonoră a serialului Game of Thrones. Muzica lor liniștitoare îmi place tare mult și, chiar dacă nu am nici cea mai vagă idee care este mesajul versurilor (poate că e cazul să învăț câteva cuvinte în islandeză), piesele Sigur Rós sunt incluse tot timpul în playlist-ul meu.

Deși par niște puști care de-abia au terminat liceul, britanicii de Bring Me the Horizon au o „vechime” de aproape 12 ani în industrie și cântă încă de pe vremea când erau doar niște adolescenți Și de-abia aștept să îi ascult live la Electric Castle!

De la Coachella, cei de la Bastille trec la… Electric Castle! Și știu că nu e tocmai nouă piesă, dar chiar aș vrea să cânte și Pompeii în ultima zi de festival.

Skrillex este unul dintre headlinerii festivalului, iar show-ul său va fi cu siguranță… electrizant!

Bineînțeles, nu puteam încheia acest top fără o piesă plină de energie de la Dub Pistols, care se întorc anul acesta la Cluj, la Electric Castle.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle