Playlist de festival: 10 melodii pe care vreau să le ascult la Electric Castle 2017

Sezonul Electric Castle a început oficial la Bonțida, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, iar tradiționala ploaie a fost deja inclusă în program… în aproape toate zilele de festival. Dar nu-i nimic, pentru că Electric Castle e o nebunie atât de frumoasă, încât sunt sigură că toată lumea se va distra indiferent de condițiile meteo! Anul trecut am mers pentru prima dată la festival și, chiar dacă am înotat (la propriu) prin noroi, a fost una dintre cele mai tari experiențe muzicale din viața mea. Și-n plus, ploaia chiar completează foarte bine atmosfera de la concerte!

Iar dacă în 2016 i-am așteptat cu nerăbdare pe Bastille, Bring Me The Horizon, Dilated Peoples și Skrillex, de această dată mă pregătesc pentru Franz Ferdinand, Sohn, alt-J și Moderat și mulți alții pe care îi voi descoperi la Electric Castle.

Pe Sohn l-am descoperit când am văzut Steve Jobs (2015), pentru că piesa lui, Lessons, era pe soundtrack-ul filmului. Și cam de atunci i-am rămas fidelă…

Da, e veche, dar n-ar fi Franz Ferdinand fără geniala Take Me Out!

I-am descoperit relativ recent, dar îmi plac mult, mult! Și de-abia aștept să cânt cu ei „Pool, summer, summer, pool, pool summer”!

Cu nemții de la Moderat „mi-a făcut cunoștință” colega mea, Cătălina, anul trecut. Iar Let in the Light este în playlist-ul nostru permanent de la birou.

Dacă anul trecut i-am avut pe Bring Me the Horizon, anul acesta îi vom avea pe Architects. Energie la superlativ!

Nu știu dacă s-au luat măsuri în acest sens, dar piesa lui Jurjak ar trebui să devină imnul Bucureștiului. Susțin! Semnez și o petiție în acest sens dacă e nevoie.

Evident că din această listă nu putea lipsi arhicunoscuta Jump Around, mega-hitul din 1992 al celor de la House of Pain? Piesa e atât de tare, încât producătorii chiar și acum o folosesc pe coloana sonoră a filmelor și a serialelor.

I-am ascultat și anul trecut la Electric Castle (despre aventurile noastre de atunci am scris aici), pe o ploaie torențială, iar acum, băieții de la Coma se întorc la Bonțida pentru o nouă porție de rock!

Paul van Dyk mixează în a doua zi de festival, așa că mă aștept la o noapte… electrizantă!

Bineînțeles, din acest top personal și foarte, foarte subiectiv nu puteau lipsi băieții de la Subcarpați! Big Up Bean&Co!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle