Playlist de decembrie – ce albume noi ascultăm luna aceasta

legend

Un album memorabil, ce adună toate hiturile regretatului Prince (inclusiv Purple Rain şi Kiss), noul disc al lui John Legend, colecţia de colinde a lui Kylie Minogue şi nu numai: iată cum arată playlist-ul lunii decembrie.

Prince, 4Ever

Vestea morţii genialului Prince a făcut rapid înconjurul planetei în luna aprilie şi a întristat o lume întreagă. 4Ever, primul album post-mortem, include cele mai bune 40 de hituri ale artistului, de la Soft and Wet, melodia de pe primul său disc din 1978, For You, la Purple Rain, Diamonds and Pearls şi Peach. Un album special, dar şi un cadou perfect pentru fanii lui Prince şi iubitorii de muzică bună!

The Rolling Stones, Blue & Lonesome

A trecut ceva vreme de când nu am mai auzit despre un album The Rolling Stones, dar iată că, luna aceasta, Mick Jagger şi gaşca sa au pus la cale o lansare foarte interesantă. Blue & Lonesome este primul album The Rolling Stones alcătuit exclusiv din coveruri, dar şi primul album al trupei din 2005 încoace. Printre piesele pe care le vor asculta în varianta The Rolling Stones se numără Shake ‘Em on Down, o versiune a piesei originale a lui Booker Whiter, Just Your Fool, a lui Buddy Johnson, şi Blue and Lonesome, a lui Memphis Slim.

1

John Legend, Darkness and Light

Are deja două trofee Billboard, zece Grammy-uri, un Glob de Aur, un Oscar, dar, la cum îl ştim pe John Legend, palmaresul său va aduna în următorii ani numeroase alte premii. În decembrie, artistul îşi lansează cel de-al cincilea album de studio, Darkness and Light, care include nu mai puţin de 12 piese. Clipul pentru Love Me Now, primul single de pe noul disc, a adunat în mai puţin de o lună peste 25 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube.

LP, Lost On You

Nu ştiu exact cum a reuşit talentata LP să stea ascunsă în studioul de producţie atâta timp, compunând cântece pentru Rihanna sau Christina Aguilera, dar mă bucur că acum toată lumea este cu ochii pe ea. Lost On You este superhitul care a ajuns rapid pe prima poziţie în topurile muzicale internaţionale, o piesă care, deşi are aproape un an de când a fost lansată, încă este prezentă în playlist-ul meu. Şi nu numai. Lost On You este şi numele celui de-al patrulea album semnat LP, pe care aştept cu nerăbdare să îl ascult integral.

2

Kylie Minogue, Kylie Christmas: Snow White Edition

Nu ar fi Crăciun fără albumul de Sărbători al lui Kylie Minogue. It’s the Most Wonderful Time of the Year, Santa Claus Is Coming to Town, Let It Snow, Have Yourself a Merry Little Christmas, Santa Baby – artista de origine australiană a adunat în Kylie Christmas: Snow White Edition 22 dintre cele mai frumoase cântece de Crăciun. Aşadar, holiday mood… ON!

kylie

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle