Plan A for Super Mom: Jewels of Nature Cybex Priam

Fiecare viitoare sau proaspătă mamă își face planuri peste planuri, liste întregi de dorințe (un moment perfect acum când listele ajung și la Moș Crăciun) și are nevoie de cât mai mult ajutor. Iar atunci când ajutorul este un accesoriu indispensabil, cu finisaje, confort și calitate la superlativ, viața modernă capătă forma ideală la care ai visat.

Dedicată mămicilor fascinate de cele mai recente tendințe în modă, colecția Jewels of Nature aduce frumusețea lumii misterioase a îndepărtatei păduri tropicale în jungla urbană. Cărăbuși strălucitori și platoșe metalice fantastice sunt noile decorațiuni ale cărucioarelor Cybex Jewels of Nature de care te poți bucura chiar și în cele mai reci zile ale anului.

Superlativul cărucioarelor: Priam Jewels of Nature

Confortul, designul, luxul, finisajele și calitatea materialelor, toate sunt duse la superlativ pentru cel care ar putea fi cel mai bun cărucior din lume! Cu funcții unice, spectaculoase, Cybex Priam este varianta ideală pentru viața modernă, fiind adaptat pentru fiecare provocare a acesteia. Căruciorul are un spectru larg de funcționalități și accesorii, gândite special pentru a ușura viața părinților și a răsfăța copilul.

Elemente standard, în pachetul de bază:

  1. Șasiul Priam asigură un sistem 3 în 1 (cu scoică ), perfect adaptat provocărilor unei vieți active, moderne, oferind o gamă largă de opțiuni individuale. Suspensiile pe toate cele patru roți oferă un confort sporit copilului. Pe lângă acestea, Priam vine în pachet și cu adaptorii pentru scoicile Cybex, recunoscute la nivel mondial pentru calitatea și funcționalitatea lor. Mânerul este reglabil pe înălțime și prezintă inserții de piele. Plierea se face cu o singură mână!
  2. Scaunul sport poate fi poziționat foarte simplu cu fața sau cu spatele către sensul de mers prin apăsarea a două butoane, iar spătarul poate fi reglat în patru poziții prin accesarea unui singur buton. Capotina extensibilă XXL protejează copilul de vremea nefavorabilă, iar suportul reglabil pentru picioare îi va oferi un plus de confort. Materialele textile folosite sunt de cea mai înaltă calitate și pot fi achiziționate separat, ori de câte ori, părinții își doresc o schimbare la căruciorul lor.
  3. Husa de ploaie pentru partea sport – inclusă în pachetul șasului.
  4. Husa de ploaie pentru landou – inclusă în pachetul landoului
  5. Adaptorii pentru scoică – incluși în pachetul șasiului.

Two-wheels mode

Ai de urcat treptele? Se poate și cu copilul în cărucior!

Vrei să îi oferi masa în aer liber? Șasiul poate fi setat la înălțimea unei mese standard (80cm), iar căruciorul poate înlocui un scaun de masă și poate susține o greutate între 12.9 și 15.3 Kg.

Pantele sunt o provocare? Nu acum! Cu asistență revoluționară la urcarea și coborârea pantelor, Priam devine ePriam. Dacă optezi pentru modulul electric, șasiul standard este înlocuit de unul cu are senzori de presiune pe mâner și două motoare electrice. Acestea preiau forța pe care trebuie să o depui când împingi căruciorul la deal sau pe teren accidentat. În plus, frânează la coborâre, astfel încât căruciorul să rămână tot timpul aproape de mamă (sau tată!). Cele două motoare sunt alimentate de o baterie, cu o autonomie de până la 40 de km, care se decuplează de pe șasiu și poate fi încărcată la priză. Încărcarea durează 8h, timp în care poți utiliza în continuare căruciorul ePriam ca pe cel normal.

Accesoriul must have: Husa de iarnă Jewels of Nature

Urmează lunile așteptate pentru albul feeric, pentru Sărbătorile cu bucurie, în noua familie, de aceea Husa de iarnă Jewels of Nature este accesoriul must have. Bebelușul va dormi răsfățat, la căldură, în siguranță, iar tu te vei putea bucura de beculețele colorate și de fulgii de nea exact ca în copilărie!

Accesorii posibile:

Schiuri

Husă de țânțari pentru scaunul sport

Husă de țânțari pentru landou

Suport de pahar

Umbrelă

Geantă

Accesoriu pentru al doilea copil (non compatibil cu ePriam)

Specificații cărucior:

Greutate: 12,9 kg cu scaunul sport atașat

Greutate cu modul sport: 15,3 kg cu scaunul sport atașat

Dimensiuni: L 950 x W 600 x H 400 mm

Foto: PR.