Ne vedem la plajă! Unde? Pe plaja Sensiblu din Mamaia!

Te-ai plimbat vreodată de la un capăt până la celălalt al plajei din Maiaia? E… mare! Ceea ce înseamnă că poate deveni destul de dificil să alegi un loc anume în care să îţi petreci ziua la plajă.

Îţi dau eu o idee – recent inaugurata plajă Sensiblu! Pe lângă cele 400 de şezlonguri (foarte confortabile, te asigur din proprie experienţă, şi asta vine de la o persoană atât de capricioasă în legătură cu acest aspect încât preferă de multe ori să îşi pună prosopul direct pe nisip!), acompaniate de umbrele (astfel încât poţi să te fereşti cu totul de soare, dacă îţi doreşti asta), şi, bineînţeles, un bar de la care poţi servi fel şi fel de bunătăţi, plaja Sensiblu e dotată cu încă o serie de facilităţi speciale, pe care nu o să le găseşti în altă parte.

-> Plaja e localizată în apropierea Cazinoului Mamaia (un punct bun de reper ca să reuşeşti să o găseşti) şi, de asemenea, în preajma farmaciei Sensiblu (poate nu ţi se pare neapărat un lucru important, însă vei realiza că este, în momentul în care vei remarca faptul că ţi-ai uitat crema de plajă, faptul că ai nevoie de un plasture sau de o pastilă de ibuprofen pentru că ai stat prea mult la soare).

-> Poţi să faci cursuri de yoga sau de Pilates (te poţi înscrie chiar de pe plajă!), poţi juca volei sau fotbal pe terenurile special amenajate, iar dacă vii cu cei mici, îi poţi duce în partea de plajă dedicată copiilor, în care veţi găsi zmeie, jucării pentru nisip şi un tobogan golflabil.

-> Ţi s-a întâmplat vreodată ca înainte să ieşi dimineaţă din camera de hotel să te întrebi dacă ar trebui sau nu să iei telefonul (avantajul fiind că poţi face fotografii, dezavantajul fiind că… trebuie să ai grijă de el)? Un motiv să laşi telefonul la hotel şi să uiţi de grija lui – pe plaja Sensiblu ai să găseşti un GIF-maker care îţi trimite clipurile realizate direct pe telefon!

-> Un specialist Sensiblu se va afla mereu pe plajă, pentru a te ajuta cu sfaturi legat de identificarea produselor potrivite pentru tine, astfel încât să te poţi bucura de soare în mod responsabil. Poţi afla detalii despre diverse afecţiuni de sezon, despre protecţia solară, dar şi despre cum poţi obţine un bronz perfect.

Ne vedem la plajă, da?

Sunshine & good vibes ☀️ #plajasensiblu #sensiblu #beach #summer #summervibes #beachvibes #sand #instadaily

A post shared by A List Magazine (@alistmagazine) on

Categorii Lifestyle