Pisicile au luat cu asalt colecțiile de modă ale sezonului

FotorCreated

Bună, sunt Cătălina şi ador pisicile. Am deja două acasă (şi una la depărtare”, care locuieşte cu mama) şi, de fiecare dată când mai întâlnesc vreo felină pufoasă, mă entuziasmez instanteneu (e de fapt un întreg proces, care, de regulă, decurge destul de complex, cu rugăminţi de genul hai să mergem, nu poţi să o iei acasă şi pe asta, ai deja, hai că ai făcut destule fotografii cu ea” – în caz că mai e cineva de faţă, – sau cu o sesiune intensă de autonconvingere de a o lăsa în urmă pentru a-mi vedea de treaba (fără să o iau cu mine), în caz că sunt singură.

În ceea ce priveşte dragostea mea pentru pisici, mă aflu în companie selectă. Grace Coddington este o fană devotată şi declarată a felinelor, iar Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, nu numai că duce o viaţă regală, ci este ea în sine un star (are propriul cont de Instagram, numeroşi followeri şi până în acest moment a inspirat mai multe linii vestimentare.

Povestea de dragoste a industriei modei cu pisicile ia o formă irezistibilă în acest sezon – branduri precum Dries Van Noten, Dolce & Gabbana, Gucci, sau Loewe au în colecţiile pentru toamnă/iarnă imprimeuri cu feline, precum şi accesorii inspirate de acestea.

Dolce & Gabbana, Loewe, Dries Van Noten - colecțiile toamnă iarnă 2016-17
Dolce & Gabbana, Loewe, Dries Van Noten – colecțiile toamnă iarnă 2016-17

Preferata mea rămâne totuşi colecţia pre-fall a Stellei McCartney – nu numai că include imprimeuri şi broderii pe brocart cu pisicuţe simpatice, ci, pe deasupra, starurile lookbook-ului sunt nişte superbe pisici în carne şi oase. Acompaniind colecţia este o linie de genţi inspirată de silueta şi blana felinelor, fotografiată, de asemenea, în compania unor accesorii vii” super simpatice. O poți vedea mai jos:

Te-am convins să încerci și tu trendul? Nu, nu o să devii o crazy cat lady (eu cred că sunt deja un caz irecuperabil), așa că încearcă măcar una dintre piesele de mai jos!

SHOP THIS STORY: