Pippa Middleton se pregătește să nască primul copil

Pippa Middleton a ajuns de urgenţă la spital. Sora Ducesei de Cambridge este însărcinată în ultimul trimestru, iar dacă luăm în calcul mulțimea de bagaje pe care soțul sau le-a adus la spital, putem presupune că aceasta se pregătește să nască în orice moment.

Ieri, 15 octombrie, s-a dovedit a fi o zi extrem de agitată pentru familia regală, deoarece Pippa Middleton se pregătește să aducă pe lume primul său copil.Sora Ducesei Kate a fost văzută intrând în spital cu mai multe bagaje. Pippa Middleton a ajuns de urgenţă la spital. Sora Ducesei de Cambridge este însărcinată în ultimul trimestru, iar dacă luăm în calcul mulțimea de bagaje pe care soțul sau le-a adus la spital, putem presupune că aceasta se pregătește să nască în orice moment. Pippa este momentan internată la Lindo Wing of St. Marys Hospital, acelaşi spital în care Kate i-a adus pe lume pe cei trei copii ai ei pe care îi are împreună cu William. Conform presei britanice, spitalizarea pentru o singură noapte se ridică la prețul de 7.500 de lire sterline.

Pippa a declarat că a avut o sarcină ușoară, nefiind nevoită să își întrerupă activitățile obișnuite: „Am fost capabilă să mă port ca un om normal, să continui să practic sporturile, dar cu mai multă grijă”.

Copiii lui Meghan și Harry nu vor fi prinți sau prințese. Care este motivul?

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți