PINtastic! Accesoriile pe care trebuie să le încerci vara asta

13509777_10154231036548119_1267125933_o

Unul dintre trend-urile neaşteptate reperate pe podiumurile colecţiilor pentru toamnă/iarnă gravitează în jurul broşelor. Da, accesoriile pe care multă lume le asociază mai degrabă cu garderoba bunicii decât cu un detaliu cool şi tineresc sunt bijuteriile aflate în spotlight pentru sezonul următor.

Lanvin, Oscar de la Renta, Loewe, Gucci, Givenchy, Dolce & Gabbana şi Alexander McQueen au propus în show-urile pentru toamnă/iarnă fel de fel de broşe-bijuterie, încrustate cu cristale sau pietre preţioase, ori realizate din materiale neconvenţionale, precum pielea sau plasticul.

Unul dintre cele mai puternice argumente în favoarea broşelor este că acela că ele sunt probabil cele mai versatile bijuterii, putând fi purtate absolut oriunde pe corp.

În aşteptarea sezonului de toamnă, îţi propun o alternativă perfectă pentru a fi asortată ţinutelor jucăuşe de vară – pin-urile. Cu cât mai multe şi mai colorate, cu atât mai bine (şi mai cool)! Ai de unde alege – de la simboluri clasice, precum florile sau inimioarele, la modele retro (precum logo-urile unor companii celebre), sau, dimpotrivă simboluri-cult din cultura pop actuală, precum emoji-urile.

A se purta:

– câte una pe fiecare rever al unei cămăşi sau jachete;
– presărate pe spatele unei jachete, ori pe pieptul unui tricou uni;
– câte una pe fiecare mânecă a unei cămăşi, înlocuind butonii;
– prinse în şir, precum un colier, la baza gulerului unui tricou simplu, clasic;
– pe calota unei pălării;
– pe buzunarele unei jachete din denim;
– prinse în şir (în cazul pin-urilor de dimensiuni micuţe), ori una singură, prinsă central, pe o panglică purtată apoi ca choker;
– ataşate de panglici ale hainelor, la capătul lor.

FotorCreated13

Posibilităţile sunt, de fapt, infinite, aşa că fă rost de un pin sau set de pin-uri, precum cele de mai jos (pe care le poţi achiziţiona online cu un singur click), şi pune-ţi la încercare creativitatea!

SHOP THIS STORY:

Foto: Pintrill