Piesele pe care le vei purta o viață întreagă – Acum, la jumătate de preț!

Se spune că shoppingul făcut cu cap se poate transforma într-o investiție inteligentă. Nu de mult, internetul vuia cu știrea că o geantă Birkin valorează, pe termen lung, mai mult decât aurul sau decât acțiunile la bursă. Secretul pentru a putea profita la maximum de lucrurile pe care le cumperi? Vizează în special piese clasice, atemporale, care nu se vor demoda nici după un sezon, nici după două, nici după zece… ci vor putea fi purtate ani de-a rândul și asortate cu orice altceva din garderobă sau dintre trendurile actuale. Cum ar fi…

Bijuteriile autentice

Bijuteriile nu sunt, ce-i drept, ieftine, dar o bijuterie autentică este o investiție care merită 100% să fie făcută. Dacă ai grijă de ele corespunzător, bijuteriile pot fi purtate… o viață întreagă (fără niciun fel de exagerare). Un ceas elegant care merge purtat și la birou, și în contexte casual, este o alegere smart. Un colier cu pandantiv mic și delicat, ori o pereche de cercei feminini și suavi sunt de asemenea opțiuni demne de luat în seamă.

Partea cea mai bună? Le vei găsi sâmbătă, LA JUMĂTATE DE PREȚ, la târgul Half Is Free (mai multe detalii despre târg, aici), la standul HELVETANSA. (foto sus – toate bijuteriile din fotografie vor fi disponibile la târg).

Paltoanele și pardesiele cu croială clasică

În general, cu cât se apropie mai mult temperaturile reci, cu atât cresc prețurile hainelor călduroase, ceea ce înseamnă că nu e bine să aștepți până se instalează vremea de iarnă pentru a face rost de un pardesiu sau palton.

La târgul Half Is Free (mai multe detalii aici), Maison ChouChou (un brand din Iași, fondat de artista/designerul Alexandra Andriescu după reîntoarcerea sa din Paris), aduce paltoane și mantouri cu croieli elegante și atemporale, care pot fi asortate cu orice altă piesă din garderobă și purtate în orice fel de context. Toate, bineînțeles, la JUMĂTATE DE PREȚ! (toate paltoanele din fotografie vor fi disponibile la târg).

Rochii day-to-night

Ce poate fi mai practic decât o rochie pe care să o poți purta și la birou, dar și apoi, direct în oraș, la o petrecere, la happy hour, la o întâlnire cu prietenii, sau la un date, fără să fie nevoie să treci pe acasă să te mai schimbi?

Varianta pe care ți-o propun este cea a rochiilor simple, monocrome, din materiale neprețioase (poplin, in, bumbac), dar care ies în evidență prin croielile neconvenționale.

La Half Is Free (mai multe detalii despre târg, aici), la standul Atelier NOON, ai să găsești astfel de rochii, toate la JUMĂTATE DE PREȚ. Poartă-le ca atare la birou, alături de botine sau pantofi cu toc lat, iar pentru seară asortează câteva piese de bijuterie, înlocuiește geanta de zi cu una miniaturală și ești all set. (toate rochiile din fotografie vor fi disponibile la târg).

Cea mai nouă ediție din București a târgului Half Is Free va avea loc la The Ark (strada Uranus, nr. 150), pe 23 septembrie 2017, de la ora 10:00. Intrarea este liberă.