Piesele esenţiale pentru o vacanţă la plajă – Womenswear Edition

A venit oficial vara, şi, chiar dacă nu mai suntem copii, să ne bucurăm de o vacanţă de trei luni, eu îţi propun ca cel puţin câteva weekenduri din acest sezon, să laşi oraşul în spate şi să dai o fugă până la mare.

Ce să pui în bagaj? Noua colecţie TEX, disponibilă exclusiv în Carrefour! După cum te-ai obişnuit, TEX pune în prim-plan #modacuchefdeviață. Deja ai aici un indiciu legat de ce vei găsi în colecția lor – da, este vorba despre cele mai dulci şi simpatice şi stylish haine şi accesorii de plajă. Iată ce să nu ratezi cu niciun chip!

un costum e baie întreg, pe un singur umăr (care va îngusta optic umerii, deci are un efect foarte flatant asupra siluetei). Ba chiar îl poţi purta nu numai la plajă sau la piscină, ci şi pe post de body, pentru plimbările pe care le vei face pe faleză!

un costum de baie întreg cu aer retro, care va contura o siluetă de clepsidră, un bust ideal, şi care vine în multiple opţiuni de culori, încât nici nu vei şti ce nuanţă dulce să alegi.

un costum de baie întreg (da, încă unul – sunt extrem de stylish şi foarte în vogă!) cu decolteu în V – este extrem de flatant pentru decolteu şi, în plus, alungeşte optic silueta.

cât de multe bikiniuri vrei tu – nu ocupă loc în bagaj mai deloc, deci poţi să iei cu tine oricâte, iar apoi să faci tot felul de exerciţii de mix & match între slip şi sutien!

cel puţin o geantă de plajă încăpătoare, ca să nu cari separat loţiunea, prosopul, umbrela, şi aşa mai departe. Eu am pus ochii pe trei modele – unul cu print floral, unul cu dungi, cu aer marinăresc, şi unul cu imprimeu arabesc, pe care l-aş asorta cu modelul de pe costumul de baie (găseşti în colecţie câteva costume cu print oriental foarte foarte cool).

o pălărie de plajă din pai, pe care o poţi asorta, bineînţeles, şi oricărui outfit pe care îl vei purta când te întorci în oraş.

şlapi cu design haios – crede-mă, ai de unde alege: de la printuri cu aer marin şi până la detalii florale sau cu iz tropical.

o rochie de plajă lungă şi vaporoasă pe care să o porţi când pleci de pe plajă să iei prânzul, sau în oraş, în zilele toride de vară.

Le găsești pe toate acestea, alături de multe multe alte haine și accesorii pentru vară și plajă, în noua colecție TEX, disponibilă exclusiv în Carrefour!

DSC_8617

DSC_8619

DSC_8621

DSC_8623

DSC_8626

DSC_8629

DSC_8632

DSC_8635

DSC_8636

DSC_8638

DSC_8640

DSC_8694

DSC_8695

DSC_8697

DSC_8701

DSC_8704

DSC_8705

DSC_8706

DSC_8707

DSC_8708

DSC_8709

DSC_8714

(P)