Piesele esenţiale pentru o vacanţă la plajă – Menswear Edition

Îţi lansez o provocare – vara asta, măcar o dată pe lună, lasă oraşul în spate, urcă-te în maşină, în tren, în autocar, sau în orice mijloc de transport preferi, şi dă o fugă la mare!

Partea excelentă e că nici nu ai nevoie de mari pregătiri. Da mai întâi o tură prin Carrefour şi alege câteva piese din noua colecţie TEX (distribuită exclusiv în magazinele Carrefour). Ai la dispoziţie absolut toate piesele esenţiale pentru plajă, de la haine şi până la accesorii, toate la preţuri atât de accesibile încât îţi vor rămâne bani berechet pentru cocktailuri odată ce ajungi la mare!

Iată ce să nu ratezi din noua colecţie TEX, care celebreaza vara, vacanța, și #modacuchefdeviață:

şortul de baie cu dungi marinăreşti fine – super cool şi casual şi cu iz de vară, şi, ca bonus, dungile verticale alungesc silueta!

şortul cu print tropical de palmieri, care te duce cu gândul la vacanţe exotice şi băuturi răcoritoare savurate pe plaje pustii.

şortul cu print fotografic, care face un statement cool la plajă.

şortul cu dungi late, oranj alternat cu alb, care induce un vibe sporty, amintind de uniformele salvamarilor.

şortul bleu, clasic, simplu – un summer essential.

tricoul cu print grafic – aici ai de unde alege, şi pun pariu că nu te vei opri numai la unul, căci tricourile cu mesaje sunt super hot vara aceasta, iar în colecţia TEX ai să găseşti fel şi fel de variante haiose & stylish.

tricouri clasice, simple, always in style, și care merg purtate cu absolut orice, oricând, oriunde.

cel puţin o pereche de şlapi – într-o nuanţă exuberantă, sau poate cu un model minimalist.

Le găsești pe toate acestea, alături de multe multe alte haine și accesorii pentru vară și plajă, în noua colecție TEX, disponibilă exclusiv în Carrefour!

DSC_8702

DSC_8696

DSC_8660

DSC_8657

DSC_8655

DSC_8653

DSC_8650

DSC_8649

DSC_8647

DSC_8644

DSC_8643

(P)