Piesele care nu trebuie să îți lipsească din garderobă iarna aceasta

cccc_0000_group-9

Indiferent că ai de gând să pleci într-o vacanţă la schi, o excursie la munte, un city break de explorare a unei destinaţii noi, sau pur şi simplu să îţi petreci iarna în oraş, iată piesele de care nu ar trebui să te lipseşti în acest sezon rece:

APRÈS-SKI

cccc_0004_group-5

Aprèsski echivalează, de cele mai multe ori, cu o seară în cabană, aşa că după o zi petrecută în echipament sportiv, te poţi relaxa cu ţinute mai confortabile, dar, bineînțeles, stylish şi cozy. O pereche de pantaloni pluşaţi şi un pulover stil halat sunt opţiuni ideale, la fel cum este şi varianta skinny jeans + un cardigan din lână moale (pe cele de mai sus le poţi găsi în colecţia de iarnă TEX, distribuită exclusiv la Carrefour!). Dacă intenţionezi să rămâi toată seara în cabană, unde nu există riscul să te confrunţi cu zăpadă sau gheaţă, poţi să te răsfeţi cu o fustă din lână sau o pereche de botine cu toc (optează pentru un toc gros, adaptat decorului de munte – încălţările cu toc arată uşor nelalocul lor într-un astfel de peisaj). Poartă-le cu dresuri negre opace şi asortează un fular supradimensionat pe care îl poţi drapa peste umeri similar unei cape.

SHOP THIS STORY:

ÎN ORAȘ

cccc_0002_group-7

Poţi miza pe piese din materiale mai light, urmând ca apoi să te joci cu suprapuneri. De pildă, poţi asorta un pulovăr pe gât unei perechi de pantaloni din lână, peste care să suprapui o jachetă din mix de lână şi piele, iar în final, un palton supradimensionat. Ai grijă să menţii un echilibru al proporţiilor (în exemplul de mai sus, pentru că partea superioară a siluetei este aglomerată, optează pentru pantaloni pană sau slim şi pentru o pereche de botine sau cizme cu toc, care alungesc optic silueta). O altă opţiune excelentă sunt rochiile maxi din lână, caşmir sau catifea, purtate cu dresuri opace. Nu uita să asortezi, ca final touch, o pălărie, un fular skinny şi o pereche de mănuşi.

SHOP THIS STORY:

LA DRUMEȚIE

cccc_0003_group-6

Pentru o drumeţie la munte, ai nevoie de haine groase. Excelent ar fi să îţi procuri un set de piese first layer, care au rolul de a menţine constantă căldura corpului. Pe deasupra poți purta jeanşi, pulovere pe gât, pulovere supradimensionate (eventual împreună) şi o haină groasă, precum un palton sau cojoc îmblănit. Accesoriile nu au doar rol estetic aici, ci sunt vitale: nu uita de căciulă și fular, şi finisează look-ul cu o pereche de ghete sau bocanci. În colecţia TEX, distribuită exclusiv la Carrefour, găseşti opţiuni nenumărate.

SHOP THIS STORY:

(P)