Piese neconvenționale pe care nu le mai are nimeni altcineva

Desigur, piesele iconice, precum o geantă Birkin sau o pereche de sandale Aquazurra cu franjuri sunt minunate şi merită colecţionate (mai ales că în timp, unele dintre ele devin veritabile investiţii, mărindu-şi considerabil valoarea). Cu toate acestea, nu poţi nega aerul ultra cool al unor piese neconvenționale pe care nu le mai are nimeni altcineva (okay, exagerez, dar şansele să te întâlneşti cu cineva care deţine fix aceeaşi piesă neobişnuită sunt muuuuult mai mici decât să te întâlneşti cu cineva care are aceeaşi poşetă Chanel 2.55).

Dacă toată lumea poartă pufuri de blană ca accesorii pentru geantă, eu îţi propun să porţi un breloc mai puţin convenţional, precum cel de mai jos. Desigur, îl poţi purta şi la chei, însă e atât de haios încât parcă e păcat să îl ţii ascuns în buzunar sau în poşetă.

Breloc Coach – 640 lei – aici

Fusta aceasta nu numai că bifează câteva trenduri extrem de actuale (lungime trei sferturi, catifea, paiete), ci mai este şi inedită graţie croielii cu drapaj şi a mixului de materiale.

Fustă Preen by Thornton Bregazzi – 4.645 lei – aici

Dacă îţi plac pălăriile, sigur o să îţi placă şi acest accesoriu capilar, care e oricum altfel în afară de convenţional, datorită nuanţei fuchsia, dar şi a dimensiunii voalului.

Pălărie cu voaletă Gucci – 1.420 lei – aici

Cine spune că nu poţi avea şi în casă lucruri pe care nu le mai are nimeni altcineva? De pildă, un obiect de decoraţiune inedit este acest glob pământesc cu suprafaţă pe care poţi scrie (sau desena, sau marca locuri în care ai fost sau destinaţii de vis pentru viitoarele vacanţe) cu cretă.

Glab pământesc decorativ Layla Grace – 800 lei – aici

Un inel statement pe care îl poţi purta ca atare, sau acompaniat de un set de inele ultra-subţiri şi minimaliste pe degetele de lângă.

Inel Trina Turk – 420 lei – aici

Încă un inel cool – dacă înclini către o estetică minimalistă, precis e pe gustul tău.

Inel Pearl Paradise – 325 lei – aici

Chiar dacă hainele tale sunt mai degrabă simple, cu croieli clasice, atemporale, le poţi asorta cu un singur accesoroiu mai puţin comun – precum aceşti saboţi extravaganţi cu micro-volane din satin.

Saboți Marco de Vincenzo – 1.515 lei – aici

Portcardurile sunt cel mai adesea simple şi banale, însă nu şi acesta.

Portcard Charlotte Olympia – 335 lei – aici

Încă un accesoriu pentru casă – ce-i drept, extravagant, însă merită investiţia: un set de suporturi pentru pahare din agat.

Set suporturi pentru pahare din agat – 960 lei – aici

Pantalonii cu volane nu sunt ceva inovator, dar ce zici de unii cu un astfel de detaliu dispus puţin… altfel.

Pantaloni Ultràchic – 2.025 lei – aici

Nu că clasicii Wayfarers sau Aviators nu ar fi frumoşi, dar aceşti ochelari (care mie una îmi aduc aminte de o pereche pe care o purta una dintre păpuşile mele Barbie) sunt senzaţionali.

Ochelari de soare Valley City X zeroUV – 190 lei – aici

Chiar dacă nu îţi plac prea mult imprimeurile, ia o pauză de la hainele uni şi încearcă un pulover simpatic precum cel de mai jos.

Pulover Natasha Zinko – 3.695 lei – aici