VIDEO: Trend Challenge- Piese esențiale la reduceri


În fiecare sezon de reduceri încercam să fim cât mai cumpătate- nu ne prea iese, însă noi tot încercam. Și dacă ne “dăm voie” să adunăm și câteva mici piese impulsive, focusul îl păstrăm pe elementele de calitate bună, cu un croi clasic, care să fie ușor de integrat în restul garderobei. Am făcut acest lucru și sezonul acesta și ne-am întors să vă arătăm “prada”.

Amândouă am ales să ne orientăm către pantaloni foarte largi cu talie înaltă, un micro-trend al noului sezon care este flatant pentru majoritatea siluetelor și incredibil de ușor de purtat. Important este să îi accesorizezi corect: o pereche de pantofi cu toc mediu și un bot ascuțit care să iasă puțin de sub fandurile pantalonilor. Șansele sunt să îi plimbi puțin pe jos, mai ales dacă sunt suficienți de lungi, însă nu te îngrijora foarte tare, nu e o problemă reală atât timp cât nu îi iei la plimbări lungi sau pe vreme ploioasă.

Am ales să investim de asemenea în accesorii- eu am ales o eșarfă de la raionul de bărbați pentru a înviora o ținută all black și atât Dana cât și eu n-am putut să plecăm din magazine fără să luăm cu noi cel puțin o pereche de pantofi. Bine, asta am aratat pe cameră, însă în realitate cred că reducerile de iarnă ne-au adus în case vreo 2 perechi (minim) de pantofi fiecăreia!

În bună parte am ales și aici pantofi clasici cu un mic twist- Dana și-a ales niște pantofi masculini care au o culoare interesantă, un roșu metalizat care să îi scoată în evidență, o pereche de teniși și o pereche de sock-boots care merg perfect cu blugii. Eu am ajuns acasă cu o pereche de botine western, un alt micro-trend al sezonului, pe care intenționez să îi port cu fuste feminine și sacouri în carouri și pantofii pe care îi puteți vedea în episodul de astăzi, cu decupaj în V, care sunt orice doar nu ușor de integrat în garderobă. Dar îmi place un challange interesant!

Sperăm că alegerile noastre să vă inspire și pe voi să dați o tură de reduceri unde să alegeți piese care pot să fie parte din garderobă voastră mult timp de acum înainte. Iar dacă aveți nevoie de mai multă inspirație, vă ajută întreagă redacție A List!

Categorii Video