Piese decorative cu accente de eleganță pentru un Crăciun special

christofle

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele dorința de a redecora spațiul de locuit sau, cel puțin, de a aduce în prim plan câteva obiecte decorative care să creeze o nouă atmosferă.

Christofle reinventează regulile clasice de aranjare a mesei cu un concept inedit, în pas cu vremurile actuale. Un obiect aspirațional, eliptic și strălucitor, ce nu lasă să se întrevadă adevărata sa funcție. Piesă decorativă de formă compactă, ovoidală, MOOD dezvaluie un set argintat de tacâmuri pentru șase persoane, contemporan și universal. Conceput pentru dineuri spontane sau brunch-uri relaxate, MOOD vine cu promisiunea convivialității și a emoțiilor împărtășite.

Christofle, casa franceză ce echivalează cu excelența în prelucrarea argintului își expune astfel viziunea avant-gardistă a unei întâlniri relaxate între prieteni, rămânând însă în sfera eleganței și a rafinamentului.

MOOD este disponibil și în România în exclusivitate la My House-The Art of Living- Calea Dorobanților 168 sau online, pe www.myhousecult.ro – Christofle.

glob-versace-christmas-blooms

Inspirat de sărbătorile de iarnă, Rosenthal Versace revine cu o nouă colecție spectaculoasă de obiecte decorative și accesorii pentru masa de Crăciun. Floarea exotică Amaryllis este, de data aceasta, punctul central al design-ului noii colecții, o floare cunoscută pentru înflorirea sa exact în timpul sezonului festiv. Mugurii săi înfloriți se întrepătrund cu motive tradiționale de Crăciun, precum rămurelele de ilice și coacăzele roșii, alături de însemnele Versace devenite deja celebre: meandrele și capul Medusei, redate în relief pe porțelan aurit.

Ornamente pentru brad, ceșcuțe pentru cafea sau ceai, etajere sau platouri decorative – toate fac parte din noua colecție  Christmas Blooms de la Rosenthal Versace, disponibilă acum la My House – The Art of Living.