Pierce Brosnan, Rachel McAdams și Will Ferrel, într-un film pe Netflix, inspirat de Eurovision

pierce brosnan rachel mcadams will ferrel eurovision

Rețeaua Netflix va produce un film inspirat din celebrul spectacol de creație muzicală Eurovision, în care vor juca Pierce Brosnan, Rachel McAdams și Will Ferrel, cel din urmă figurând și ca scenarist, nu numai ca actor.

Cel mai probabil, vom avea de-a face cu o comedie, în care Ferrel și McAdams vor interpreta rolurile a doi muzicieni aspiranți din Islanda, Lars Erickssong și Sigrit Ericksdottir. Brosnan va interpreta rolul lui Erick Erickssong, tatăl lui Lars și cel mai chipeș om din Islanda.

pierce brosnan rachel mcadams will ferrel eurovision

Regizorul filmului este David Dobkin, cel care a lucrat si la succesul ”Wedding Crashers”, din 2005, în care au jucat Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams și Will Ferrel.

Eurovision este cel mai mare concurs dedicat creației muzicale din lume și se adresează țărilor europene, competiția fiind totuși deschisa și către Australia și Israel, cea mai recentă gazdă a concursului. Difuzarea show-ului reunește în fața televizoarelor milioane de telespectatori și doboară recordurile de audiență. La anul, Eurovision va avea loc în Olanda.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle