Pictorial de beauty, realizat de Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat

Sorin Stratulat: „În sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019, coafurile sunt abordate cu foarte multă relaxare. Revenim la coafuri puţin mai sofisticate, mai atent realizate, dar totul făcut într-o manieră contemporană.

Indiferent dacă vorbim despre volum, despre sleek look sau de păr prins într-un coc, maniera de abordare este aceeași. Prima dată, pornim de la hidratare. Uscăm părul cu volum și apoi îl stilizăm folosind produse de texturizare.

Accesoriile de păr joacă un rol foarte important în acest sezon și piesele supradimensionate au un rol central. E OK să folosești acest gen de coafură chiar și la birou, dacă apelezi la o gamă cromatică mai potolită sau la piese clasice de genul fundei de catifea. De asemenea, înregistrăm ca tendință majoră nevoia de ultrapersonalizare a coafurii. Acest lucru înseamnă că este important să-ți cunoști părul și fizionomia și să alegi împreună cu stilistul tău o coafură care te reprezintă pe tine cu adevărat, nicidecum să reproduci un look văzut dimineață pe Instagram.”

Alexandru Abagiu: „Pentru mine, buzele rămân arma de seducție cea mai senzuală a unei femei. Nu există pictorial de beauty în care să nu acord buzelor cel puțin o dată șansa de fi vedete pentru că, de ce să nu recunoaștem, în funcție de textura rujului folosit sau de culoarea acestuia putem transmite nenumărate senzații și stări. Pentru o remodelare sau o conturare perfectă a acestora recomand aplicarea unui fond de ten ultrarezistent precum Teint Idole Ultra Wear, în prealabil, atât pe suprafața lor cât și pe contur pentru a servi drept bază și pentru a spori rezistența rujului în timp. Tendințele acestui sezon dictează mat seducător iar trucul meu pentru un look proaspăt și gurmand în egală măsură constă în aplicarea directă a rujului, fără ajutorul unei pensule care riscă să fie mult prea precisă, și desenarea conturului mai apoi cu ajutoarul creioanelor Le Lip Liner, ultraprecise pentru un rezultat perfect estompat în nuanța rujului.

Câteva presări ale buzelor sunt indicate pentru a face formula să adere și pentru mai mult confort. Excesul se poate înlătura oricând cu un șervețel, iar iubitoarele buzelor naturale mate pot presa cu o pensulă pudra liberă pe suprafața acestora prin acest șervețel fin aplicat în prealabil. Astfel, buzele vor rămâne suple și ultra-matifiate fără a fi inconfortabile și fără a risca să se deshidrateze.

Ochii pot juca cartea seducției fără probleme în doar câțiva pași simpli. Aplică o tușă generoasă de Grandiôse Liner la rădăcina genelor, folosindu-te de aplicatorul curbat pentru un plus de precizie. Dacă nu ești sigură pe mâna ta, poți oricând să ștanțezi cu ajutorul aplicatorului linia finală pe care ți-o dorești. Sezonul rece pune accentul pe grafisme, așa că te provoc să încerci diferite linii de eyeliner fără a te limita doar la zona din proximitatea genelor.

O tușă aerată de mascara Hypnôse va finaliza lookul și va deschide câmpul vizual al privirii. Pentru un plus de seducție poți oricând accentua acest nivel cu formula cremoasă și seducătoare a noului mascara Monsieur Big!”

FOTO: MARIUS BĂRĂGAN

MAKEUP: ALEXANDRU ABAGIU, National Make-Up Artist Lancôme.

HAIRSTYLE: SORIN STRATULAT

STILIST: ROVENA ANDREI. MODEL: MAIA FILIP.