Philipp Plein deschide primul magazin în România

Dacă ai fost atentă la show-urile lui Philipp Plein (dintre care cele mai recente au inclus monster trucks, membrii echipei de baschet the Harlem Globetrotters, roboţi gigant şi un concert Fergie), ştii deja că designerul se ghidează după un motto pe stilul go big or go home”.

Acelaşi stil maximalist care îi caracterizează show-urile şi colecţiile se reflectă în strategia sa de retail. Mai exact, o vizită într-un magazin Philipp Plein este o experienţă absolut inedită. Una pe care o poţi încerca de acum şi în România.

Primul magazin monobrand Philipp Plein a fost deschis în incinta Grand Avenue, la parterul hotelului JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti.

Boutique-ul are o suprafaţă de 82 de metri pătraţi şi a fost proiectat şi conceput de casa de design Claudio Pironi.

Primul lucru pe care îl vei observă când intri în magazin este un craniu gigant din cristale Swarovski (cranoil este, de altfel, un element emblematic al brandului), ale cărui străluciri se reflectă în podeaua de marmură neagră, iar apoi ochii îți urcă spre candelabrul personalizat din sticlă de Muranoce luminează întreg magazinul.

Pe lângă hainele din cele mai noi colecţii pentru femei şi bărbaţi, să nu uităm de accesorii! Accesoriile sunt prezentate ca adevărate opere de artă, fiecare dintre ele fiind puse în evidenţă de display-uri masive din oţel inoxidabil.