Phil Collins și-a vândut conacul de pe malul mării

Celebrul cântăreț și-a vândut conacul de pe malul mării. Casa cu 11 dormitoare și 10 băi, care a aparținut odinioară lui Jennifer Lopez, a fost vândută pentru suma de 40 de milioane de dolari.

Proprietatea în stil mediteranean se întinde pe 10.769 de metri pătrați și a fost construită în 1929. Are o bucătărie în aer liber, o cabaă de oasăpeți, o piscină și un SPA, precum și un iaz koi.

Phil Collins a plătit 33 de milioane de dolari pentru această proprietate în anul 2015.

Trupa Genesis se pregătește de o revenire la 13 ani distanță de la ultima reprezentație. Imaginile cu Phil Collins au făcut rapid înconjurul planetei: vădit îmbătrânit și măcinat de problemele de sănătate, legendarul cântăreț a putut fi văzut într-un scaun cu rotile și însoțit la fiecare pas de un baston. Pe lângă toate acestea, artistul trebuie să facă față și valului de acuze din partea fostei soții.
Legendarul cântăreț trece prin momente dificile ale vieții: ajuns la 69 de ani, artistul este sâcâit de problemele de sănătate și de divorțul de fosta soție. Collins a fost operat de mai multe ori la coloană, iar acum a putut fi văzut în scaunul cu rotile. Cu toate acestea, artistul se pregătește de reunirea trupei Genesis, eveniment ce ar trebui să aibă loc anul acesta.
FOTOȘ Hepta

Categorii Lifestyle