Petrecerea unde scurtmetrajele au fost pe val: Fiesta del Cine #2

Am petrecut și anul acesta o seară de vară plină de muzică și film, la petrecerea unde scurtmetrajele sunt pe val: Fiesta del Cine Un maraton de filme scurte românești, care are loc în fiecare vară pe plaja Shut Up, Beach din Mamaia, Constanța. Evenimentul propune oamenilor o altfel de interacțiune cu filmul, sub forma unui beach party, unde, timp de o seară, filmul și muzica se completează perfect. Pentru a oferi o experiență completă, programul conține multiple proiecții, sesiuni de Q&A cu filmmakerii, concerte și un corner de filme VR.

Fiesta del cine Ediția #2 a avut loc pe 18 august, pe plaja Shut Up, Beach, din Mamaia Nord.

Fiesta del Cine #2

Seara evenimentului a fost deschisă de ritmurile melodiilor lui Mihail, urmate de două calupuri de scurtmetraje atent selecționate de ADFR & ShortsUP. Selecția acestei ediții Fiesta del Cine a reunit o varietate de stiluri și subiecte, pentru a reda tuturor spectatorilor o imagine cât mai relevantă a producției de film de scrutmetraj din acest moment. Anul acesta, Victor Țăpeanu, actor și membru fondator al Cuibul Artiștilor, a prezentat momentele-cheie ale serii .

Mihail

Mihail

 Întreaga seară, publicul a avut șansa să descopere lumea fascinantă a filmelor 360° în corner-ul VR instalat pe plajă,organizat în parteneriat cu Samsung România și CINETic. Seara a continuat cu o petrecere ce a ținut până în zori, acompaniată de muzica celor de la GOLAN.

Fiesta del Cine #2

Golan

Golan

Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc, organizație non-profit, încearcă să aducă laolaltă informații utile despre întreaga industrie de film românesc, cu scopul de a crea conexiuni între partenerii din țară și cei de peste hotare. Prin organizarea evenimentului Fiesta del Cine, își dorește, printe altele, să promoveze și să dezvolte industria filmului românesc într-un puternic producător de film global.

Fiesta del Cine #2

Așteptăm următorul val de scurtmetraje alături de  Fiesta del Cine!

Categorii Lifestyle