Petrecere aniversară The Brunch Affair

Believe it or not, se împlinesc doi ani de când ideea de petrecere înseamnă mai mult decât o simplă ieșire în club. Înseamnă o altă locație de fiecare dată, un setting impresionant, o temă captivantă, un dress code incitant, muzică bună și mâncare delicioasă. De doi ani, asistăm la o revoluție a petrecerilor – The Brunch Affair. Pentru a aniversa doi ani de la primul pop-up party din România, o locație industrială se va transforma în cea mai glam petrecere a anului.

Deschis Atelier, 9 decembrie, și un outifit all black, with a touch of gold. Asta e tot ce trebuie să știți. De restul se ocupă fetele de la The Brunch Affair, care promit o mulțime de surprize la ceas aniversar.

Dar, înainte de petrecerea petrecerilor, facem o mică excursie down the memory lane și ne oprim în punctele-cheie ale celor doi ani de evenimente exclusiviste. The Brunch Affair a făcut dintr-o simplă petrecere o experiență completă. Vorbim de party-uri în mijlocul zilei, ca la Cannes sau la New York, cu mâncare gourmet, muzică bună și the best crowd in town.

Originalitatea este atuul echipei The Brunch Affair. Mereu în căutare de locații cool, au reușit să recreeze de fiecare dată atmosfera petrecerilor din marile capitale ale lumii. Au adus chiar și Riviera franceză în Buftea, la cel mai tare party #ByTheLake. Tot atunci, unul dintre cele mai glam branduri din lume – Dior – si-a facut apariția la petrecere. O colaborare care a culminat cu implicarea The Brunch Affair în campania internațională lansată de Dior, What Would You Do for Love?. Bruncherii au răspuns la întrebare în cea mai potrivită locație pentru o petrecere cu tema iubirii – Radisson Blu. De altfel, party-urile în hoteluri de lux sunt deja o tradiție pentru The Brunch Affair și va fi locul în care bruncherii își vor pune dorințele pentru 2018 și vor dansa în primele ore ale noului an, pe ritmuri electrizante.

Legătura dintre The Brunch Affair și vibe-ul franțuzesc este incontestabilă, așa că echipa a mers mai departe și a organizat o petrecere într-unul dintre cele mai hip cluburi din Paris, unde cei mai loiali bruncheri au avut parte de o experiență de neuitat. De la Paris, cercul de prieteni The Brunch Affair a ajuns la New York. A fost tema petrecerii private organizate deasupra Bucureștiului, un rooftop party pe care nimeni n-o sa-l uite prea curând.

De neuitat au fost și petrecerile cu nisip în păr și răsărituri pe malul mării. The Brunch Affair a cucerit litoralul de la nord la sud, cu evenimentele fabuloase organizate atât în Mamaia, cât și în Vama Veche. Îmbrăcați ca în anii ’60 sau cu outfituri all denim with a twist, invitații au știut că răspunsul la orice întrebare e de găsit numai în ritmul muzicii. Music was the answer și la prima petrecere organizată vreodată într-un showroom auto. Și nu orice showroom, ci cel al Mercedes Benz.

După doi ani de experiențe de neuitat, The Brunch Affair promite și mai multe petreceri exclusiviste, în locații care vor surprinde de fiecare dată chiar și cei mai fideli bruncheri. Iar surprizele încep sâmbătă, 9 decembrie, la Deschis Atelier.

Be there! Dare to be different!

Categorii Lifestyle