Petit déjeuner à porter – răsfață-ți diminețile cu un deliciu culinar

Cafea abia râșnită, croissante proaspăt scoase din cuptoare, omelette au fromage – sunt sigură că te-ai gândit deja la un mic dejun în stil franțuzesc. Pe lângă toate aceste preparate pentru care sunt renumiți francezii, tot ei sunt cei care deţin încă un secret ce transformă micul dejun într-un moment de răsfăț. Este vorba despre acel joie de vivre – o stare de relaxare care transformă clipele de dimineață în momente frumoase, de care te bucuri în linişte, alături de cele mai gustoase preparate.

Fiecare dintre noi are propriile obiceiuri matinale, însă o zi plină de energie și veselie se cunoaște de la micul dejun. Dacă și tu îți dorești să petreci o dimineață minunată alături de cei dragi, poți încerca noua colecție toamnă/iarnă lansată de brutăriile Paul, Petit déjeuner à porter. Aceasta conține cele mai delicioase produse din meniul diversificat, care înseamnă mai mult decât un gust irezistibil, transformându-se în detaliul perfect pentru o atitudine à la française.

Fie că vorbim despre preparatele calde precum croque madame, omelette, œuf sur plat, sau de gustările sărate precum croissantele cu emmentaler şi prosciutto, baghetele, sandwichurile tomato mozzarella sau eclerurile cu prosciutto crudo şi rucola, toate îţi vor încânta papilele gustative pentru ca tu să îţi începi o zi perfectă cu momente de răsfăţ culinar.

Dacă vrei să te bucuri de un desert rafinat, brutăriile Paul au pregătit şi gustări dulci precum pain au chocolat, croissantul cu zmeură şi vanilie sau tarta cu fructe de pădure. Completează-ți ritualul de dimineață cu un accesoriu potrivit pentru tine: micul dejun, servit în brutăriile Paul, cu produse apetisante care vor da un plus de eleganţă look-ului şi te vor pregăti pentru provocările unei noi zile. Produsele pentru mic dejun din colecția Petit déjeuner à porter sunt disponibile în toate locaţiile Paul din ţară şi din Bucureşti.

Mai multe informaţii despre brutării, produse şi oferte poți găsi pe paginile Paul România de Facebook şi Instagram.

Categorii Lifestyle