Perlele secolului 21

hepta_1971832

Perlele au reputaţia de a fi pretenţioase, sobre şi… ceva ce ar purta o bunică elegantă la ceaiul de la ora 5. În varianta secolului 21, perlele vin nu numai în varianta clasică, ci şi sub forma unor bijuterii edgy, surprinzătoare, care pot fi asortate nu numai ţinutelor formale, ci şi unei perechi de jeans sau unui tricou supradimensionat.

FotorCreated8

Not your grandma’s pearl necklace – Un colier pe două rânduri, cu perle faux şi detalii din cristale, care merge purtat la fel de bine cu o rochie cocktail, cât şi cu o ţinută ultra-casual şi relaxată.

Colier Lulu Frost

FotorCreated7

Poţi completa un set de inele ultra-subţiri, purtate pe fiecare deget, cu un accent ring supradimensionat, ca acest inel cu perlă faux. Alternativ, îl poţi purta pur şi simplu drept statement piece, de sine-stătător.

Inel Chloé

FotorCreated9

Poartă trend-ul Nineties sub forma unui choker din şireturi de piele suprapuse şi finisate cu două şiruri de perle interpuse cu cristale minuscule.

Colier Fallon

FotorCreated1

Forma organică, freestyle, a acestei brăţări cu detalii de perle de apă dulce o face absolut irezistibilă. Poart-o alături de o rochie diafană sau pentru a îndulci un look de inspiraţie masculină.

Brățară & Other Stories

FotorCreated2

Dacă eşti în căutarea unui accesoriu de efect, îţi propun un inel care se prelungeşte pe unghie – bineînţeles, cu detalii din perle.

Inel & Other Stories

FotorCreated4

Ador bijuteriile minimaliste, iar cea mai cool piesă pe care am descoperit-o de ceva vreme este acest inel clasic, din metal placat cu aur de 18 karate şi perle faux.

Inel BaubleBar

FotorCreated11

Tot în categoria accesoriilor minimaliste cu aer irezistibil de cool se încadrează acest choker care poate fi uşor trecut din registrul casual în cel formal.

Colier Tory Burch

FotorCreated10

Jocul dintre clasic şi modern face din această broşă o piesă de neratat – poart-o prinsă la baza gâtului unei cămăşi din poplin sau fă rost de două, şi poartă-le în loc de butoni.

Broșă Marc Jacobs

FotorCreated6

Cerceii candelabru sunt un accesoriu cu care nu poţi da greş în cazul unui eveniment formal – cu atât mai puţin cu unii din aur cu detalii din perle.

Cercei Lulu Frost

FotorCreated5

O brăţară din piele cu charm din perlă de apă dulce echilibrează o ţinută sobră cu doza ideală de eleganţă.

Brățară Mizuki

FotorCreated3

Unul dintre cele mai populare trend-uri actuale în ceea ce priveşte bijuteriile este cel al tiarelor/bentiţelor. Ţi-o propun pe aceasta, care include accente jucăuşe, sub forma cristalelor colorate.

Bentiță Miu Miu

Foto: hepta.ro