Perfecţiunea… în mâini şi în picioare

ingrijirea picioarelor

O seară romantică, în care el a sărit ca ars când l-ai atins cu călcâiele. Un interviu la care ţi-au fugit efectiv pantofii din picioare. O întâlnire importantă la care ai fi vrut să îţi ascunzi mâna în loc să o întinzi să faceţi cunoştinţă. Sunt momente cu care  te-ai confruntat cel puţin o dată în viaţă. Bazându-te pe produsele de la Scholl, destinate îngrijirii profesionale a picioarelor şi mâinilor la tine acasă, te asigur că nu va mai trebui să treci prin astfel de clipe stânjenitoare.

Manichiura la control

Sunt foarte multe femei, care pun mare preţ pe naturaleţe. Să îşi menţină însă aspectul sănătos şi strălucitor al unghiilor de la picioare şi de la mâini, fără să treacă pragul unui salon de înfrumuseţare le poate pune în dificultate. Asta dacă nu au descoperit încă sistemul de îngrijire al unghiilor Scholl Velvet Smooth. Prevăzut cu trei capete care pot fi schimbate între ele pentru pilire, netezire şi lustruire, dispozitivul ajută la prevenirea deteriorării unghiilor, netezeşte colţurile şi suprafaţa unghiei, şi conferă unghiilor un aspect sănătos şi strălucitor. În doar trei paşi simpli, obţii o manichiură impecabilă.

RB_Scholl_Blister Pack_Nail_Care_System_FOP

Răsfăţ pentru călcâie

După o zi lungă la birou, nimic nu e mai reconfortant decât un masaj al picioarelor. Ce ai spune însă dacă înainte de asta, ţi-ai aloca un pic de timp pentru tine, şi ai acorda călcâielor tale atenţia şi îngrijirea pe care o merită?! Nici măcar nu trebuie să faci vreun efort. Pila electronică cu cristale de diamant Velvet Smooth de la Scholl face totul să fie extrem de simplu; folosește-o pe pielea uscată: e cea mai rapidă cale către picioare frumoase şi catifelate.

Dacă mă întrebi pe mine, ţi-aş recomanda să aprinzi o lumânare cu parfum de mentă (alungă durerile de cap ca prin minune), să umpli cada cu multă spumă şi să foloseşti  apoi pila pentru a îndepărta excesul de piele îngroşată. Capetele rotative sunt extrem de eficiente. În plus, are 4 baterii care se pot înlocui când e cazul.

SCO_Velvet_Smooth_Diamond_pink_left

Mai apoi, aplică o cremă cu keratină pentru călcâiele crăpate. Având la bază Active Repair K+ ’, o tehnologie inovatoare pe bază de keratină, aceasta accelerează procesul de regenerare a pielii crăpate şi uscate a călcâielor. În doar trei zile, vei remarca rezultatele.

crema-pentru-pielea-crapata-a-calcaielor-cu-keratina-60-ml-scholl-10024167

Viaţa pe tocuri

Dă-i unei femei perechea de pantofi potrivită şi va cuceri lumea. O zicală celebră, cu care fără îndoială eşti de acord şi te identifici. Dacă îţi alunecă însă pantofii din picioare, va mai dura o vreme până să îţi pui în aplicare proiectele ambiţioase, nu-i aşa? Tocmai de aceea, îmi vei da dreptate şi când îţi voi spune că fericirea ta e strâns legată de protecţiile din gel transparent party feet ultra slim de la Scholl.  Sub forma unor perniţe confortabile pe care să le poziţionezi în pantofi, acestea împiedică frecarea pantofului de călcâi şi opreşte alunecarea pantofilor.

9540

Dacă nu v-am convins încă, aruncați doar o privire la live-ul din redacția A List Magazine, unde colegele mele au dezbătut atent și intens probelma manichiurii și pedichiurii perfecte. AICI, LINK la episodul Picioarele, la control!

Alte Amănunte găsiți aici pe Facebook.

Toate aceste produse se pot găsi în farmacii, magazine și online.

Foto: hepta.ro