Pentru învingători: H&M lansează o colecție de haine sport, testate chiar de olimpici

Caitlyn Jenner, medaliată cu aur la decatlon, a îndrăznit să își apere propria identitate. Chelsea Werner e o gimnastă care nu a lăsat niciodată sindromul Down să stea în calea performanțelor ei. Surferul Mike Coots încă practică această disciplină, deși a fost atacat de un rechin și a pierdut un picior. Pugilista Namibia Flores a luptat împotriva prejudecăților pentru a-și urma visul. Cu toții sunt învingătorii care au inspirat această colecție capsulă de haine sportive, care va fi lansată de H&M în luna iulie 2016, numită For Every Victory.

Mike Coats & Chelsea Werner
Mike Coats & Chelsea Werner
Caitlyn Jenner & Namibia Flores
Caitlyn Jenner & Namibia Flores

Colecția a fost dezvoltată în colaborare cu echipa olimpică a Suediei. „For Every Victory este o colecție despre performanță și stil, iar contribuția echipei olimpice a Suediei a fost una valoroasă în procesul de creație. Rezultatul îl constituie articolele tehnice de sport foarte moderne, care pot fi purtate de către oricine”, spune Pernilla Wohlfahrt, Director de Design și Creație la H&M.

hm victory 1

Colecția este formată din piese sport de bază și de antrenament, a căror funcționalitate și performanță a fost testată de către echipa olimpică suedeză. Piesele-cheie sunt tricourile funcționale, pantalonii scurți și colanții de alergare, precum și bustierele sport. Materialele utilizate sunt cu uscare rapidă, care permit aerisirea și contribuie la creșterea performanței. De asemenea, la realizarea echipamentelor s-a utilizat poliesterul reciclat, dovedind astfel că articolele tehnice de sport pot fi mai sustenabile și să susțină în același timp performanța.

For Every Victory 7

Colecția For Every Victory de la H&M va fi disponibilă în magazine din 21 iulie 2016. (www.hm.com