Penelope Cruz: ”Dorm câte opt ore pe noapte, meditez și am renunțat la alcool și la țigări”

penelope cruz

Penelope Cruz (46 de ani) este una dintre cele mai admirate actrițe nu doar datorită talentului, ci fi frumuseții ei. Este imaginea mai multor game de produse cosmetice, iar fiecare apariție de-ale ei este una de impact. Vedeta spaniolă este căsătorită cu actorul Javier Bardem și au împreună doi copii: Luna (7 ani) și Leo (10 ani) .

Iată ce conține rutina de beauty și de lifestyle a lui Penelope Cruz – alimentație sănătoasă și eliminarea totală a viciilor.

Vedeta a povestit în repetate rânduri că primul lucru pe care îl face pentru un aspect proaspăt este să doarmă cel puțin opt ore pe noapte, iar pentru relaxare și concentrare practică meditația. ”Încerc să dorm câte opt ore și, de curând, am reintrodus meditația în rutina mea zilnică, ceea ce mă ajută să fiu mai ancorată în prezent. La fel cum exercițiile acționează asupra corpului, meditația îi permite minții să se calmeze, iar practica zilnică mă ajută să mă relaxez și să am un aspect odihnit.”

penelope cruz

De asemenea, actrița a menționat că un pas important în menținerea unui aspect tineresc chiar și după a patra decadă a vieții este renunțarea la fumat și la alcool. Vedeta a exclus viciile din viața ei și pune un mare preț pe hidratare, lucru căruia nu-i acorda suficientă importanță în trecut.

penelope cruz

Penelope Cruz povestește cum obișnuia să fumeze câte 7-8 țigări pe zi și, odată ce a renunțat la tutun, a observat imediat o îmbunătățire semnificativă în aspectul pielii. În plus, a inclus în dieta zilnică multe fructe, legume și proteine de calitate – componentele principale ale dietei mediteraneene, cea pe care o urmează cu sfințenie. ”Încerc să evit lactatele și zahărul și nu pot consuma gluten, deoarece am intoleranță”, adaugă Penelope Cruz.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle