Pe tine cine te face mai puternică?

apa termala mineralizanta vichy

Familia, prietenii, cărţile, vacanţele, zâmbetele unor oameni pe care nu-i cunoşti, câinii care te aşteaptă acasă după o zi lungă la birou sau un pahar de apă.  Acestea au fost cele mai frecvente surse de putere invocate la întrebarea lansată de Vichy Pe tine ce te face mai puternică?

Urmărindu-le pe colegele mele din redactie răspunzând în live-urile de pe facebook, pe Anca Bucur, pe Anca Serea şi pe Crina Semciuc, mi-am dat seama că noi, femeile avem ceva în comun. Toate ne găsim puterea în adâncurile fiinţei noastre, dar când suntem înconjurate de iubire, când ne bucurăm de viaţa pe care o trăim, devenim invincibile.

Avem nevoie aşadar de susţinere. Vichy ştie ce îşi doresc femeile de pretutindeni şi ne aminteşte astăzi de un aliat de nădejde: Apa Termală Mineralizantă. Aceasta face pielea să devină puternică şi o pregăteşte să facă faţă agresiunilor externe din mediu.

Ca noi să ne putem bucura de beneficiile ei, a fost nevoie ca apa Vichy să parcurgă o călătorie de mii de ani printre roci, la o adâncime de peste 4000 de metri sub scoarţa pământului. Născută în vulcanii francezi, apa mineralizantă Vichy e îmbogăţită cu 15 minerale esenţiale, fiind apa termală cu cea mai mare diversitate de minerale. Este o adevărată comoară a naturii, menită să revitalizeze pielea din interior şi se regăseşte în fiecare produs de îngijire a pielii de la Vichy.

Datorită conţinutului bogat de minerale, precum magneziu, litiu, calciu, potasiu, Apa Termală Mineralizantă Vichy stimulează regenerarea pielii, are un puternic efect anti-inflamator, o protejează, o hidratează şi o face mai puternică şi mai rezistentă în faţa agresiunilor din mediul extern (poluare, raze UV, stres).

Acum că i-am aflat toată povestea aici, dacă m-ar întreba cineva ce mă face mai puternică, fără să stau prea mult pe gânduri, Apa Termală Mineralizantă de la Vichy ar fi printre primele răspunsuri. Pe tine cine te face mai puternică? Aflaţi AICI. 

#YouMakeMeStronger