Pe ce actriță celebră ar fi pus ochii Brad Pitt

Brad Pitt (57 de ani) e un bărbat singur de ceva timp și se pare că se află în căutarea unei noi partenere. Cea mai recentă relație cunoscută a actorului este cea cu modelul german Nicole Poturalski, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. Se pare că o nouă prezență feminină se află pe radarului fermecătorului actor. 

Recent, au ieșit la iveală zvonruile conform cărora Brad Pitt ar fi flirtat intens în culisele Premiilor Oscar cu una dintre actrițele nominalizate la trofeul pentru Cea mai bună actriță, Andra Day (36 de ani, cântăreață, actriță, compozitoare, nominalizată la premiile Academiei Americane de Film pentru apariția sa din The United States Vs. Billie Holiday și caștigatoarea unui Glob de Aur pentru același rol).

brad pitt andra day

Se pare că Andra Day se afla în atenția lui Brad Pitt de ceva vreme, iar acesta n-a ratat ocazia de a schimba câteva vorbe cu, probabil, viitoarea sa cucerire. Potrivit presei străine, Pitt ar fi fost cucerit de talentata actriță și cântăreață de câteva luni, după ce aceasta a intrat în cercul select al artiștilor nominalizați la cele mai importante gale de premii din industria cinematografică. Cei doia au flirtat și au schimbat numere de telefon la gala Oscar, spun martorii, citați de publicațiile străine.

Brad Pitt a divorțat de șase ani de Angelina Jolie (45 de ani), dar de-abia zilele acestea a obținut o decizie judecătorească definitivă cu privire la custodia celor șase copii. Acesta a obținut custodia comună cu Jolie, după ani de bătălii legale.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle