Paul McCartney, despre John Lennon și despărțirea The Beatles

paul mccartney john lennon

Într-un interviu recent, Paul McCartney a făcut câteva dezvăluiri care au făcut înconjurul presei internaționale. Cântărețul în vârstă de 76 a vorbit deschis despre relația sa cu John Lennon, despre despărțirea formației și alte detalii picante din viața sexuală a membrilor formației.

Au trecut mai bine de 40 de ani de când The Beatles s-a destrămat, cu toate acestea lui Paul McCartney i-a luat mult timp până a acceptat asta – și încă pare să aibă ceva resentimente. „Unul dintre cele mai triste momente pentru mine când Beatles s-a destrămat, singura posibilitatea de a  salva partea financiară a fost să-i dau în judecată – a fost cu adevărat dificil. Și a reieșit că eu sunt de vină. Eu eram «cel care i-a despărțit pe The Beatles». Și mi-a luat ceva vreme până i-am convins – încă mai fac asta – că «Nu, nu eu. John a vrut-o pe Yoko, așa că el a luat decizia». Dar din cauza acelui incident cu procesul, oamenii au înțeles că eu sunt cel rău“, a mărturisit McCartney pentru GQ.

Paul McCartney

În plus, pe lângă poveștile neștiute de pe vremea când el, John, Ringo și George cucereau lumea, Paul McCartney a mai povestit despre Kanie West, Amy Adams, Rihanna și mersul cu mijloacele de transport în comun – din când în când, obișnuiește să meargă cu metroul în Londra.

paul mccartney

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle