Patru locuri de unde poți lua cele mai bune dulciuri de Sărbători

Pregătirile pentru Sărbători și Anul Nou sunt în toi, așa că încercăm să punem la punct toate detaliile în cel mai scurt timp. Pe lista noastră de priorități? Alegerea tortului și a celor mai bune prăjituri pentru masa festivă. Pentru că da, în această lună, avem liber la răsfățuri culinare! Nici măcar caloriile nu se mai pun. Bine, nici chiar așa, se pun, doar că alegem noi să le ignorăm complet!

Iar dacă sunteți în căutarea celor mai bune locuri… dulci din București, avem noi câteva propuneri excelente pentru voi!

Grace Couture Cakes, www.gracecc.ro
Grace Couture Cakes a lansat de curând ediția 2017 a colecției Signature Cakes, iar noi de-abia așteptăm să încercăm toate aromele. Celor 10 torturi preferate din colecția Signature Cakes, prezentate acum în forme noi, cu decoruri ce lansează în România tendințele internaționale din haute patisserie, li se adaugă două compoziții speciale. Mango Breeze este propunerea exotică a colecției Signature Cakes 2017. Cu un blat alb de cocos, mousse de mango și fructul pasiunii, mousse de ciocolată albă și un strat crocant de migdale, te transpune instantaneu în atmosfera de vacanță pe o plajă tropicală. Cea de-a doua surpriză, pentru iubitorii prăjiturilor cu arome bogate, este tortul Gianduja Noissete, un adevărat răsfăț cu blat cu alune de pădure, mousse gianduja și un strat crocant cu alune și migdale. Torturile din colecția Signature, precum și alte produse din portofoliul Grace Couture Cakes pot fi comandate cu decor special de Crăciun în această perioadă. În plus, o selecție de produse din ediția specială de Sărbători (inclusiv eclerele personalizate introduse în premieră în România de Grace Couture Cakes) va fi disponibilă zilnic în Cake Shop.

Tort de Bezea, www.tortdebezea.ro
Adorăm dulciurile cu bezea, așa că ne-am bucurat tare mult când i-am descoperit pe cei de la Tort de Bezea și le-am testat deliciile făcute în laboratorul propriu din Floreasca. Caramel, ciocolată, vanilie, nucă de cocos, fructe de pădure, ciocolată, fistic, lavandă: sunt atât de multe arome și combinații din care puteți alege! Și oare mai e nevoie să vă spunem cât de bine arată un Tort de Bezea în pozele de Instagram (și nu numai)? Să vă scoateți aparatul rapid, pentru că în mod sigur nu îi veți rezista prea mult și îl veți savura în doi timpi și trei mișcări.

Madame Lucie, www.madamelucie.ro
Ce ar fi Sărbătorile fără cele mai bune macarons la desert? Mango, trufe și nuci, flori de portocal, iasomie, portocală roșie, fistic, banane și ciocolată, piersici și caise, cocos: noi plănuim să ne delectăm cu toate aromele de la Madame Lucie. Dar parcă nu ne mulțumim doar cu macarons! Un cheesecake cu ricotta și ciocolată e numai bun pentru Crăciun. Iar de revelion, plănuim să o „comitem” până la capăt! Rainbow Cake, tort cu ananas sau Love Cake? E prea greu să facem o alegere!

Cărți, dulciuri și flori, www.cartidulciurisiflori.ro
Încă nu știți ce să le cumpărați celor dragi de Sărbători? Avem noi o idee care v-ar putea scoate din impas de la Cărți, dulciuri și flori. Și chiar așa, ce spuneți de această combinație? O carte bună, un buchet de flori și, bineînțeles, o surpriză dulce! Chiar nu aveți cum să dați greș cu această combinație.

Foto: Grace Couture Cakes, Tort de Bezea, Madame Lucie, Cărți, dulciuri și flori

Categorii Lifestyle