Patrick Duffy, Bobby din ”Dallas”, îndrăgostit din nou, după ce și-a pierdut soția în mod tragic

patrick duffy linda purl

Patrick Duffy (71 de ani), interpretul îndragitului personaj Bobby din serialul-cult al anilor ’70-’80 ”Dallas”, a găsit din nou dragostea alături de noua lui iubită, actrița Linda Purl (65 de ani), după ce și-a pierdut soția în mod tragic.

Noua relație a lui Patrick Duffy vine după ce actorul a trecut prin tragedia pierderii soției lui, în 2017, din cauza cancerului. Patrick Duffy a fost căsătorit cu fosta balerină profesionistă Carlyn Rosser timp de 40 de ani, cu care are doi fii, Padraic și Conor. Vedeta din Dallas a declarat că se obișnuise cu ideea de văduvie și că se bucura să fie bunic, până s-o întâlnească pe actuala lui parteneră.

patrick duffy dallas

Patrick Duffy și Linda Purl 

Bobby din Dallas și Linda Purl se cunoșteau de mai mult timp și au început relația datorită pandemiei, după ce s-au reîntalnit pe un grup de chat, alături de alți prieteni. După mai multe discuții online, Patrick Duffy povestește că și-a făcut bagajele, s-a suit în mașină și a condus timp de 20 de ore până acasă la Linda Purl, cu care a petrecut împreună carantina.

Nu mă așteptam să mă mai îndrăgostesc vreodată!”, a declarat Patrick Duffy.

dallas

Actorul a devenit celebru datorită rollului Bobby Ewing din serialul ”Dallas”, în care a jucat între 1978 și 1985 și apoi între 1986 și 1991. Duffy a reluat rolul lui Bobby în continuarea serialului, între 2012-2014.

patrick duffy dallas

Larry Hagman, Patrick Duffy și Linda Gray 

Acesta a mai jucat în serialul Step By Step (1991–1998) și în soap-opera The Bold And The Beautiful, între 2006 și 2011.

Linda Purl este cunsocută datorită rolului Ashley Pfister din sezonul 10 al serialului Happy Days, difuzat la începutul anilor ’80. Aceasta a mai jucat în Matlock și în The Office.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle