Patricia Field, stilista care a creat lookurile iconice din Sex and the City, nu va lucra la continuarea serialului

patricia field satc

Patricia Field (79 de ani), stilista care a semnat lookurile emblematice ale personajelor din Sex and the City și cea care a transformat-o pe Carrie Bradshaw într-un fashion icon al generației sale, nu va reveni în coninuarea serialului. În schimb, Field se va concentra pe noul ei proiect, serialul de pe Netflix, Emily In Paris.

Serialul SATC a devenit celebru nu numai datorită aventurilor personajelor creioante de scenariști, ci și datorită ținutelor care au redefinit moda începutului de secol 21. Cea care a creat look-urile admirate de o lume întreagă ale celor patru personaje, Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte, Patricia Field, a devenit cel mai cunoscut și apreciat stilist de fashion.

patricia field

Patricia Field a semnat, de asemenea, și costumele pentru un alt film emblematic în care e atins subiectul modei, The Devil Wears Prada, pentru care a primit și o nominalizare la Oscar.

patricia field

Stilista a anunțat că nu va reveni în continuarea serialului care a făcut-o celebră, iar motivele sunt de natură practică. Field a declarat într-un interviu că nu a putut onora propunerea Sex and the City deoarece era deja ancorată în alte proiecte și că nu ar fi avut timp să se implice în noi provocări de o asemenea anvergură.

patricia field
Emily In Paris

În continuarea serialului Sex and the City revine și celebrul Mr Big (Chris Noth), care a menținut suspansul apariției sale în producție până recent. Un alt personaj care se alătură noului SATC este Sara Ramirez, actrița care a jucat în Grey’s Anatomy, cea care va interpreta primul personaj nonbinar din serial.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle