Party essentials pentru orice ocazie

Perioada sărbătorilor e pretextul perfect pentru a cumpăra o rochie nouă (sau două, sau trei…) – doar există atâtea și atâtea evenimente și petreceri la care trebuie să ajungi!

În colecția-capsulă Raquette Party Essentials precis ai să gasești o rochie pentru fiecare petrecere fabuloasă de sărbători.

Ținutele mizează pe simplitate elaborată, cu elemente inedite precum inserțiile ladder, benzile răsucite și twist-urile duble. Cromatica oscilează între clasicele alb și negru și efervescentul fuchsia. De la rochii mini tuxedo sau trench la long midi sau red carpet, colecția reprezintă un mix cu adevărat irezistibil de siluete actuale, texturi prețioase și accente senzuale.

Piesa-surpriză a colecției este bodysuit-ul cu decolteu adânc și inserții transparente, ce poate deveni partenerul ideal pentru seri memorabile.

Outfiturile propuse își pot face loc cu ușurință în orice decor festiv, de la mese sofisticate în familie, la cocktail-uri cosmopolite, nopți lungi pe ringul de dans sau evenimente black tie.

Colecția este disponibilă în Victoria 46 (Băneasa Shopping City).

Maison Raquette este rezultatul viziunii unui duet feminin – Violette şi Dana – două surori care la un moment dat au hotărât că trebuie să ducă mai departe profesia mamei lor şi pasiunea sa pentru modă. Dana şi Violette creează pentru Maison Raquette colecţii effortlessly chic, compuse din piese cu design minimalist şi versatil.

Foto: Maison Raquette