ParkLake: destinația noastră favorită de weekend

parklake-september-1st-1

Când vine vorba despre cumpărături și distracție, mereu suntem în căutarea unor locuri noi. Și ne bucurăm când descoperim acele destinații în care avem la dispoziție zeci de magazine cu cele mai noi ținute ți cu cele mai inovatoare produse de beauty, când descoperim un cinematograf nou-nouț, cu săli numai bune de văzut premiere, dar și terase perfecte pentru dimineți și seri relaxate alături de prieteni. Ce ne-a plăcut nouă în ParkLake?

Cătălina Teodorescu, Fashion Editor: Pe cât de mult ador să merg la shopping, pe atât de mult mă stresează să fiu nevoită să fac un du-te-vino între mai multe adrese ca să găsesc ceea ce îmi doresc. ParkLake bifează (în cadrul unei clădiri cu cea mai interesantă arhitectură dintre toate mall-urile din ţară!) toate brandurile importante (plus magazine în exclusivitate în România, precum Forever 21), ceea ce îl transformă în cea mai practică destinaţie de shopping. Cu o selecţie atât de mare de branduri, e imposibil să nu găsesc ceea ce caut – sau să plec vreodată cu portofelul la fel de plin cum era când am ajuns.

parklake-september-1st-5

Bianca Sterie, Lifestyle Editor: Îmi plac filmele de când mă știu și sunt pregătită întotdeauna cu liste de sugestii grupate pe diferite categorii, gen, regizori, actori, data apariției și tot așa, așa că nu e greu de bănuit că cinematografele se numără printre locurile în care ador să îmi petrec timpul liber. Și știu exact care va fi destinația mea de weekend pentru perioada următoare, pentru că Cinema City tocmai a inaugurat cel de-al patrulea multiplex din București, în ParkLake. Tehnologii revoluţionare de proiecţie, multe filme bune, dar şi săli cu un design cu totul special: ne vedem la Cinema City din ParkLake pentru o experiență cinematografică de neratat!

cc-parklake_1

cc-parklake_4

0r3a8142

Dana Păun, Video Content Manager: Am avut ocazia să ajung la ParkLake chiar în ziua inaugurării (ei bine, chiar cu o zi înainte). Și mi-a plăcut mult terasa, încadrată perfect în zona parcului, unde te poți relaxa la o cafea sau chiar lua masa într-o companie plăcută (și alegerile din zona de food sunt extrem de diverse, pentru orice gusturi!) Apoi, arhitectura: ParkLake este, după părerea mea, mall-ul cu cea mai cool arhitectură din România. Alte elemente care mi-au atras atenția sunt: statuia – Titanul, construită ca un simbol al locului, dar și legănele întâlnite pe culoarele interioare, care, deși era o zi aglomerată a săptămânii, m-au transpus instant într-o stare de vacanță.

parklake-september-1st-2

Bianca Nuțu, Beauty Editor: Chiar dacă nu e tocmai aproape de casa mea, ParkLake a devenit una dintre destinaţiile mele preferate de shopping din Bucureşti. Cum nu îmi plac spaţiile aglomerate, mai ales când merg la cumpărături, am fost cucerită de coridoarele largi, magazinele spaţioase şi atmosfera relaxată. Principala mea atracţie sunt magazinele de beauty, recunosc. Cum sunt mereu în criză de timp, pentru mine e extrem de practic să găsesc Melkior, Sephora, Kenda, Pupa Milano sau Douglas în acelaşi loc întrucât, în acest mod, pot bifa rapid toată lista de cumpărături. Iar faptul că Nyx, un brand absolut spectaculos de make-up şi-a deschis pentru prima dată uşile în Bucureşti la ParkLake a reprezentat argumentul suprem ca să străbat distanţa destul de mare faţă de zona în care locuiesc.

parklake-september-1st-6

(P)

Categorii Lifestyle