Paris Hilton va avea un nou reality-show, în care își va documenta nunta cu Carter Reum

paris hilton nunta

Paris Hilton (40 de ani) revine în lumina reflectoarelor cu un nou reality-how, intitulat Paris in Love, în care își va documenta drumul spre altar cu logodnicul ei, antreprenorul multimilionar Carter Reum (40 de ani). Serialul care prezintă nunta lui Paris Hilton de la A la Z va avea 13 episoade și va fi difuzat de canalul Peacock.

Mă mărit, iar voi toți sunteți invitați”, a anunțat vedeta pe canalele de social media, unde e urmărită de peste 46,2 milioane de admiratori.

Haideți în culisele nunții mele în noul show realizat de Peacock”, adaugă moștenitoarea imperiului Hilton.

Paris in Love” va acoperi întregul proces nupțial, de la alegerea rochiei de mireasă și până la petrecerea burlăcițelor, iar telespectatorii vor fi martori la felul în care o nouă Paris începe o nouă viață, pe care nu o cunosc decât prietenii apropiați și membrii familiei. 

paris hilton nunta

Pe 29 aprilie, Paris Hilton și Carter Reum au aniversat cele un an și jumătate de relație, iar în luna februarie a acestui an, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Paris și Carter s-au logodit pe o insulă exotică privată, iar la petrecere au luat parte membrii familiilor lor. Cuplul își dorește copii, astfel că Paris a început procedura de fertilizare in vitro, la recomandarea prietenei ei, Kim Kardashian.

Sunt foarte fericită că ne-am unit sufletele în această viață. Mă inspiri și mă ajuți să cresc și îți sunt pe veci recunoscătoare. Când mă uit în urmă la amintirile pe care ni le-am creat împreună, mă emoționez foarte tare și sunt nerăbdătoare să văd ce aventuri ne așteaptă și experiențele pe care le vom trăi în această viață. Mă faci să visez, ești jumătatea mea. Iubesc dragostea noastră”, i-a transmis Paris logodnicului ei.

Categorii Lifestyle