Paris Hilton și logodnicul său, Chris Zylka, s-au despărțit

paris hilton

După o relație care a început în 2017 și o logodnă de 10 luni, oficializată la începutul anului, Paris Hilton și Chris Zylka s-au despărțit. Zylka a cerut-o în căsătorie pe Hilton în timpul unei vacanțe în Aspen, oferindu-i un inel cu diamant, în valoare de 2 milioane de dolari.

Inițial, cei doi stabiliseră și data nunții, pe 11 noiembrie 2018, însă moștenitoarea imperiului Hilton a reprogramat-o pentru 2019, argumentând că este prea ocupată să organizeze o nuntă anul acesta.

În legătură cu despărțirea, niciunul dintre ei nu a făcut o declarație oficială, Paris a postat însă pe Instagram un citat de-al lui Marilyn Monroe care explică lucrurile într-un fel:

Citatul meu preferat de-al lui Marilyn Monroe. „Cred că totul se întâmplă pentru cu motiv. Oamenii se schimbă astfel încât să poți învăța să renunți. Lucrurile merg prost pentru a le aprecia atunci când merg bine. Tu crezi minciuna ca să înveți în cele din urmă să n-ai încredere în nimeni, în afară de tine. Și uneori lucrurile bune se prăbușescpentru a face loc altor lucruri mai bune.“

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle