Paris Hilton s-a logodit, iar inelul pe care l-a primit e absolut IMENS

Pentru Paris Hilton, anul a început cum nu se poate mai bine – Chris Zylka, iubitul său, a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau în vacanță în Aspen, la schi.

Paris și Chris s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere adiacentă galei Oscar, însă au reluat legătura abia în urmă cu doi ani. Cei doi au anunțat public relația în luna februarie a anului trecut.

Cât despre inelul de logodnă… ei, bine, este vorba despre un diamant în formă de pară care ocupă cam toată lățimea degetului lui Paris. Greutatea dimantului este de 20 de carate, iar valoarea sa se ridică la suma de 2 milioane de dolari. Designul aparținei casei de bijuterie Greene & Co, cu care Chris a colaborat pentru a crea un inel perfect pe gustul lui Paris.

„Am fost atât de surprinsă şi emoţionată. Am spus «da» imediat. Inelul este splendid şi strălucitor. Este cel mai frumos inel pe care l-am văzut”, a declarat Paris pentru revista People.

Chris (pe care e posibil să îl știi din filmele în care a jucat, printre care „10 Things I Hate About You”, „The Secret Circle”, „The Amazing Spider-Man”), și care are tatuat pe braț numele iubitei sale cu font Disney, a adăugat: „Paris este cea mai frumoasă şi impresionantă femeie. Mă simt cel mai norocos bărbat din lume”.

Bineînțeles, evenimentul nu a scăpat fără să fie documentat pe social media – Paris a postat un clip cu cererea de logodnă, dar și un Tweet care include catchprase-ul său – „That’s hot”.

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Categorii Lifestyle