Paris Hilton, inspirată de Kim Kardashian să-și înghețe ovulele

paris hilton kim kardashian

La 39 de ani, Paris Hilton se gândește din ce în ce mai serios la întemeierea unei familii și, pentru a fi sigură că nu rămâne fără moștenitori, și-a înghețat ovulele, la sugestia prietenei ei, Kim Kardashian.

Paris Hilton se află într-o relație serioasă cu antreprenorul Carter Reum și deja își face planuri de măritiș și de a avea copii. Totuși, până la o sarcină sigură, moștenitoarea Paris Hilton a apelat la tehnicile medicinei moderne și și-a pus la păstrare ovocitele, pentru a fi sigură că va deveni mamă la un moment dat, dacă evenimentul nu se va întâmpla pe cale naturală, între timp. Paris Hilton a declarat într-un interviu pentru Sunday Times că își dorește foarte mult copii și visează să aibă gemeni, un băiat și o fată, care să-i semene leit. ”Am avut o conversație foarte interesantă cu Kim despre sarcină și copii. Mi-a făcut cunoștință cu doctorul ei și m-a inspirat să apelez la conservarea ovulelor”, a spus Paris.

View this post on Instagram

Love my girls Mila & Emma @KCStauffer. 💕👸🏼🐶👭💕 They are so cute, sweet & funny! 🥰😍😹

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Kim Kardashian are patru copii cu soțul ei, Kanye West, iar pentru conceperea ultimilor trei născuți– Saint (3 ani), Chicago (2 ani) și Psalm (1 an) a folosit embrioni înghețați, iar ultimii doi copii au fost aduși pe lume de mame surogat.

Paris Hilton a adăugat că ar încuraja orice femeie care își dorește să devină mamă la un moment dat să-și înghețe ovulele. ”Astfel, poți controla orice situație și nu trebuie neapărat să te căsătorești ca să faci copii”, subliniază Paris Hilton. Până când va deveni la rândul ei mamă, Paris se ”antrenează” pentru ”rol” cu copiii surorii ei mai mari, Nicky, care are două fetițe, Lily, de patru ani și Teddy, de doi ani. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle