Parfumurile preferate ale vedetelor

Coco Chanel spunea că Notele unui parfum bun o vor însoți mereu pe posesoarea acestuia, completându-i look-ul creat de ea și deținând, deseori, chiar rolul principal. Află ce poartă câteva dintre cele mai frumoase și iubite femei din lume! Fie că îți plac aromele florale, delicate și feminine sau cele mai intense, masculine, vei găsi cu siguranță unul care să te inspire.

Meghan Markle adoră parfumeriile britanice. Parfumurile preferate ale ducesei de Sussex sunt Wild Bluebell si Wood Sage & Sea Salt by Jo Malone.

Penelope Cruz este imaginea legendarului parfum Tresor by Lancome, iar actrița a declarat în repetate rânduri în interviuri că nu pleacă niciodată de acasă fără să se parfumeze cu acest parfum pe care l-a descoperit pe când avea doar 13 ani.

Blake Lively preferă aromele florale, iar Gucci’s Eau Prémiere este parfumul preferat al actriței, conform revistei Vogue.

Soția lui Justin Bieber a declarat și ea în presa americană că obișnuiește să poarte un parfum al brandului Bond No.9 Are sticla de culoare roșie și note muzicale imprimate pe ea. Îmi place pentru că nu are o aromă foarte feminină, poate fi purtat și de fete și de băieți., declara fotomodelul Hailey Baldwin despre parfumul New York West Side.

Dacă vă întrebați care este parfumul preferat al actriţei Nicole Kidman, răspunsul este: Angel, creat de Thierry Mugler. Are note de bergamotă, fructe tropicale, vanilie, caramel şi patchouli. A fost lansat în 1992 şi îl poate găsi oricine la un preț destul de acceptabil- în jur de 100 de euro.

Scarlett Johansson poartă un parfum care i se potrivește perfect: The One, de la Dolce&Gabbana. Mai mult, actrița este imaginea acestui parfum deosebit, care are o aromă puternică și note oriental – florale, care îi reprezintă în totalitate personalitatea.

FOTO: hepta